Poate că încă foloseşti aceeaşi cremă din 2013. Acest lucru nu este deloc bun din două motive: protecţiile solare au o valabilitate de maxim trei ani de zile, iar în momentul în care aplici pe faţă sau pe corp trebuie să aplici în abundenţă, lucru care cu siguranţă nu se poae întâmpla cu o cremă pe care o ai de foarte mult timp. Şi, pentru a-ţi acoperi tot corpul cu protecţie solară, ar trebui să foloseşti un pahar de shot plin cu cremă. Aşa că, dacă împarţi crema solară cu o prietenă timp de o săptămână, ar trebui să terminaţi un tub până în momentul în care vă întoarceţi din vacanţă.
Aplici cremă doar dimineaţa. Una dintre cele mai mari greşeli pe care le fac oamenii atunci când vine vorba de aplicarea protecţiei solare este să nu repete procesul pe întreaga durată a zilei. Ei bine, aceasta nu va rezista întreaga zi, iar după câteva ore, efectul se va diminua, fiind necesară o nouă aplicare, mai ales dacă aveţi o zi activă şi staţi foarte mult în soare.
Te gândeşti că factorul de protecţie al cremei BB este de ajuns. Cu siguranţă te-ai gândit că dacă foloseşti produse de make-up cu un factor de protecţie ridicat te va ajuta să înlocuieşti crema solară. Ei bine, dacă foloseşti mai multe produse, poţi obţine o cantitate care să te ajute pentru câteva ore. După ce îţi cureţi faţa de impurităţi, alege să-ţi hidratezi pielea cu ajutorul unei creme cu SPF 30. După, poţi folosi fără niciun fel de problemă restul produselor de make-up cu factor de protecţie ridicat.
Crezi că eşti în siguranţă în spatele ferestrelor. Adevărul este că dacă te afli într-o încăpere şi îţi petreci foarte mult timp lângă ferestre, rişti să fii mult mai expusă decât îţi poţi imagina, mai ales atunci când conduci sau eşti la birou. Ei bine, deşi geamul te protejează de razele UV,o fereastră obişnuită permite pătrunderea acestora.
Eşti mare fană a spray-urilor de protecţie. Într-adevăr, sunt foarte convenabile şi foarte uşor de manevrat şi, cu ajutorul lor poţi ajunge în orice zonă a corpului fără prea mult efort însă, este foarte greu să-ţi dai seama de cantitatea pe care ai aplicat-o pe corp, dacă este destulă sau nu. De asemenea, evită pe cât de mult posibil aplicarea spray-urilor pe faţă, deoarece rişti să inhalezi acele ingrediente din care este produs. În schimb, poţi aplica produsul în palme, iar apoi, să-l aplici pe faţă şi pe gât masând în diferite straturi.
Dacă ai tenul închis, nu înseamnă că nu ai nevoie de protecţie solară. Ce-I drept, oamenii cu tenul mai închis sunt mai puţin predispuşi la cancerul de piele, dar nu sunt protejaţi 100%. Cei cu un astfel de pigment care pot fi predispuşi la cancerul de piele, acesta va progresa agresiv. Aşa că, fă-ţi timp şi foloseşte o protecţie solară cu un factor de protecţie ridicat şi previne riscul apariţiei cancerului de piele!
Comentarii Recomandate
Nu sunt comentarii de afișat