Cei mai doriţi masculi pentru întâlniri amoroase. Tu ce preferi?


    Aplicaţia de smartphone Tinder a devenit extrem de populară în rândul persoanelor care obişnuiesc să îşi dea întâlniri online, cu persoane pe care nu le cunosc.

Potrivit informaţiilor făcute publice de reţeaua online Tinder, în ultimele trei luni, printre cei mai doriţi bărbaţi pentru întâlniri romantice sunt piloţii, oamenii de afaceri şi pompierii. Aceştia din urmă preferă fizioterapeutele, femeile care se ocupă cu design-ul interior şi antreprenoarele.

 

Profesorii şi modelele se claseză pe poziţii bune, la bărbaţi şi femei deopotrivă, în lista de 15 profesii preferate de utilizatorii reţelei de socializare online Tinder. Pe următoarele poziţii în top sunt profesii precum doctor, realizator TV sau radio, profesor, inginer, model, paramedic, student, avocat, antrenor de fitness, consilier financiar, poliţist, militar (pentru bărbaţi) şi reprezentant în domeniul relaţiilor publice, profesor, student, logoped, manager de reţele de socializare, fotomodel, asistentă de stomatologie, asistentă medicală, stewardesă, antrenor de fitness şi agent imobiliar (pentru femei).

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.