Ce vor primi participanții Kids Triathlon Triumph, în ziua evenimentului?


    Kids Triathlon Triumph 2018 este prima competiție de triatlon pentru copii care va avea loc pentru prima dată anul acesta, pe data de 16 iunie, în Parcul Valea Morilor.

DSC_4027.jpg

Acest eveniment este organizat de cel mai popular forum pentru femei, Mama.md în colaborare cu Federația de Triatlon din Republica Moldova, organizația publică sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri, 999.md.

În cadrul „Kids Triumph Triathlon 2018” vor participa copiii cu vârstele cuprise între 8 și 15 ani. Numărul participanților a ajuns deja la capacitatea maximă, iar înregistrările pentru acest eveniment au fost finalizate.

În data de 16 iunie, fiecare dintre participanți va primi un maiou, o căciuliță de înot, o medalie, marca Kids Triathlon Triumph la finalul compeției și alte cadouri de la partenerii noștri.

Printre cei care vor da o serie de cadouri pentru fiecare participant, vrem să remarcăm compania „Enter”, care s-a oferit să dăruiască tuturor participanților câte un set de căști, un spinner și un PopSocket & PopClip.

Multumim mult tuturor partenerilor noștri pentru cadourile oferite  participanților din cadrul Kids Triathlon Triumph 2018.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.