Ce trebuie să ştii înainte de a cumpăra o placă de îndreptat părul


    Înainte de a-ţi achiziţiona o nouă placă pentru îndreptat părul, trebuie să ştii aceste lucruri!

Sunt sigură că un factor important în alegerea unei plăci pentru îndreptat părul este preţul, însă mai sunt câteva lucruri, cel puţin la fel de importante, la care trebuie să te gândeşti atunci când alegi o placă în defavoarea alteia. Iată câteva aspecte de care trebuie să ţii cont!

 

1. Lăţimea - dimensiunile plăcii trebuie alese în funcţie de lungimea părului tău. Astfel, dacă podoaba ta capilară este lungă, o placă de păr mai lată te va ajuta să îndrepţi părul mai rapid. Pe de altă parte, o placă de păr mai îngustă este potrivită pentru părul mai scurt întrucât e mai uşor de mânuit.
55906f1386f69_477591137.jpg
2. Forma - dacă vrei să foloseşti placa doar pentru îndreptat, alege una cu o formă aplatizată, însă dacă vrei să o foloseşti şi pentru a-ţi face bucle, mai degrabă ţi s-ar potrivi una cu o formă rotundă.

 

3. Temperatura - cu cât părul tău este mai creţ, cu atât vei avea nevoie de o placă de îndreptat care atinge o temperatură mai mare. De asemenea, temperatura poate fi reglată atât manual, cât şi digital, în funcţie de modelul ales. Îţi recomand una cu afişaj digital, care îţi indică exact temperatura atinsă în momentul în care o foloseşti.
55906f8818f27_par.jpg
4. Materialul din care este făcută - materialul din care este făcută placa contează mai mult decât ai crede. O placă ceramică îţi protejează părul, în timp ce placa ionică îi oferă strălucire. Pe de altă parte, placa de păr din turmalină va menţine efectul de păr îndreptat pentru o perioadă mai lungă de timp.

 

5. Garanţia - în timp ce la unele plăci pentru îndreptat părul beneficiezi de o garanţie de până la doi ani, altele nu au deloc garanţie. Aşadar, trebuie să fii foarte atentă atunci când o cumperi.

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.