Ce secrete ascund siluetele franţuzoaicelor


    De cele mai multe ori, turiştii se întreabă cum fac franţuzoaicele să-şi menţină o siluetă de invidiat în timp ce consumă atât de multe sortimente de ciocolată, brânzeturi şi vinuri.

57bdac114968d_8361_650854977fb0545fc41c20bd69324ae0.jpg

Ei bine, se pare că franţuzoaicele nu se dau în vânt după diete sau şedinţe obositoare la sală, ceea ce este de-a dreptul surprinzător. Secretul stă în atitudinea pe care o au faţă de mâncare, iar acest lucru îl învaţă încă de mici.

Mâncarea- un angajament solemn. Acesta este, probabil, principalul secret al oricărei domnişoare din Franţa. Tratează mesele cu seriozitate şi, tocmai de aceea, nu consumă mâncăruri nesănătoase. Şi, poate vei avea tendinţa să spui că franţuzoaicele sunt obsedate de mâncare, dar diferenţa este că ele mănâncă doar mâncăruri scumpe, sănătoase şi nu în cantităţi mari. De cele mai multe ori, acestea iau prânzul şi cina în restaurante sau cafenele.

O franţuzoaică întotdeauna va alege mâncăruri de calitate. Ei bine, franţuzoaicele preferă mâncărurile rafinate, praspete şi selecte. Principiul este de a opta pentru mâncăruri scumpe şi bune decât pentru cele ieftine care nu-ţi pot satisface papilele gustative. De asemenea, franţuzoaicele întotdeauna vor merge pe principiul “Eşti ceea ce mănânci”.

O franţuzoaică va savura fiecare îmbucătură. Nu vei vedea vreodată vreo franţuzoaică să mănânce într-un ritm alert. Aceasta va savura fiecare îmbucătură şi va face mici pauze pentru a sta de vorbă cu persoana cu care se află la masă, profitând atât de gustul mâncării, cât şi de companie.

Nu se abţin de la nimic. O franţuzoaică ştie că foie gras şi brânza Brie sunt mâncăruri grase şi nu o pot ajuta să-şi menţină silueta, mai ales dacă mai consumă şi croissante şi pâine proaspătă de două ori pe zi. Însă, este conştientă de faptul că mai bine mănâncă câte puţin din ceea ce iubeşte decât să sufere complet după absenţa acelor mâncăruri.

Franţuzoaicele mănâncă echilibrat şi moderat. Dacă vor să-şi menţină silueta, vor evita să mănânce prăjituri, brânzeturi şi pâine, toate în aceeaşi zi. Dacă alegi să mănânci o prăjitură astăzi, evită ca masa de seară să conţină făinoase şi alege să consumi o salată cu piept de pui.

Nu consumă prea mult zahăr sau prea multă sare. Preparatele din Franţa sunt cunoscute pentru aromele elegante şi pline de savoare, iar dacă acestea conţin prea multe condimente pentru a intensifica aroma naturală, franţuzoaicele ştiu că orice este prea mult, nu este pentru ele. O bucată de tort mult prea dulce sau mult prea cremoasă va fi înlocuită cu o tartă cu fructe. La fel şi în cazul mâncărurilor sărate.

Aşteaptă cina şi nu mănâncă pe fugă. Bineînţeles, între mese, aceasta va opta pentru o ceaşcă de cafea şi o prăjitură, ca gustări, dar cu siguranţă nu vor mânca înainte de cină mâncăruri care să le liniştească foamea. Iar dacă sunt prea înfometate, cea mai bună opţiune pentru ele este un iaurt natural fără îndulcitori.

Întotdeauna mănâncă la masă. Este o regulă: nu vei vedea nicio femeie stand în faţa unui computer sau în colţul mesei pentru a lua cina. Se va aşeza la masă, unde ştie că totul este aranjat şi poate mânca liniştită.

Sunt foarte active. Franţuzoaicele sunt pasionate să călătorească în munţi, să se caţere, să joace tenis, să alerge în parcuri, să schieze şi aşa mai departe. Pe lângă asta, merg foarte mult pe jos şi respectă un stil de viaţă sănătos.

Nu-şi pedepsesc corpul. Ei bine, femeile din Franţa sunt conştiente că nu trebuie să-şi pedepsească corpul şi că oricând pot cădea în altă extremă. Dacă într-o zi au consumat prea multe dulcuri, cu siguranţă nu se vor înfometa în următoarele zile pentru a ajunge la forma iniţială.

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.