Ce se intimpla daca pui bicarbonat de sodiu sub ochi


    Dacă nu a ajuns bicarbonatul de sodiu cel mai folosit produs dintr-o gospodărie, mare ar fi mirarea!

Produs de curățat suprafețe. Antiacid pentru arsuri la stomac. Vindecă rănile lăsate de pișcăturile insectelor. Împrospătează mirosul frigiderului/gurii/covoarelor. Albește dinții. Remediu eficient împotriva tusei. Elimină mirosurile neplăcute din încălțăminte. Curăță pesticidele de pe fructe și legume. Da, pe toate acestea cred că le știați.

 

Noi, femeile îl folosim cel mai adesea din punct de vedere cosmetic. Folosit cum trebuie, ne poate scăpa de excesul de sebum, de coșuri, de tenul lucios sau de punctele negre. Pus în balsam, el ajută la detoxifierea părului. Exfoliază tenul, lăsând în urma un chip luminos, neted și curat, ca de bebeluș. Dar… știați de ce e bine (de fapt, mai mult decât bine) să pui bicarbonat… în zona de sub ochi?

 

S-a dovedit: cea mai eficientă mască de față are în componența ei bicarbonat de sodiu. Bicarbonat de sodiu și apă. Atât!

 

Încă un punct forte al măștii în cauză este faptul că nu e exclusiv dedicată unui anumit tip de ten – gras, uscat, mixt etc. -, precum majoritatea măștilor. Ci tuturor. Și asta deoarce este dedicată problemelor existente în zona feței în care pielea este cea mai subțire și sensibilă – cea de sub ochi. zonă în care, trebuie să recunoaștem, cu toții avem de furcă. Din 2 motive principale: cearcănele -pe care le avem toți, mai mult sau mai puțin evidente – și pungile – mai ales dimineața și în momentele de oboseală profundă.

 

5628daa33b648_90.jpg
Dacă repeți indicațiile simple de mai jos de preparare a măștii cu bicarbonat de sodiu, după numai 2 săptămâni de la folosire vei observa rezultatele.

 

Ai nevoie de:

  • 1 pahar cu apă fierbinte (sau ceai)
  • 1 linguriță de bicarbonat de sodiu
  • 2 discuri demachiante/tamponașe de vată medicinală


Se folosește:

 


Amestecă bine lingurița de bicarbonat în apă (dacă nu ai timp să îți faci un ceai de mușețel etc.).

 

Înmoaie cele două discuri demachiante în soluția mai devreme obținută și pune-le sub ochi. Lasă-le să acționeze pentru aproximativ 10-15 minute. Aruncă-le la gunoi, spală-te bine pe față (cu produsele cu care obișnuiești să faci asta), aplică niște cremă hidratantă de față și de ochi.

 

Repetă în fiecare zi timp de 2 săptămâni și o să ai rezultate uimitoare!

 

Adio cearcăne, pungi inestetice, piele uscată și bătrânicioasă!

 

Adio semne de oboseală. Vei fi ca nouă! Și asta folosind cea mai ieftină și la îndemână mască!

 

Sursa
Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.