Carnavalul Copiilor ediția a III-a


  • 1100
  • Te invităm să vezi lumea prin ochii copiilor! Oare cum ar arăta? Plină de culori, emoții și foarte activă!
    Carnavalul Copiilor ediția a III-a anul acesta va fi una deosebită, diferită de anii precedenți. Propunem anul acesta copiilor,părinților și bunicilor o călătorie în jurul lumii.

Scopul călătoriei este de a afla cum se sărbătorește Ziua Copiilor pe întreg glob Pământesc.
Pe parcursul desfăşurării programului distractiv copii, tinerii şi părinţii acestora vor avea posibilitatea de a participa în cadrul diverselor activităţi cu caracter informativ, cognitiv, educativ şi creativ. Complexul Vatra va fi împărțit pe zone, fiecare zonă va fi amenajată corespunzător țărilor selectate și activitățile din aceste zone vor fi specifice acestor țări (ateliere, master class-uri, activități de agrement, bucătărie), astfel vom crea condiții favorbile pentru socializarea lor..

Pe scenă vor fi reprezentate aceleași țări prin intermediul numerelor artistice (cântece, dansuri, elmente de circ și magie). Prezentatorii vor fi personajele care călătoresc în jurul lumii și descoperă lucruri noi și interesante la diferite popoare.

De asemeni un moment important al conceptului este relația Copii-Părinți-Bunici. Astfel, show-programul evenimentului va fi constituit din duete formate din interpreți bunici/părinți și copii. Melodiile interpretate vor corespunde categoriilor de vârstă și tematicii evenimentului. La fel și distracțiile de pe teren vor fi corespunzătoare diferitor categorii de vârstă.

Alături de interpreții îndrăgiți pe scenă vor evolua și cei mai talentați copii din țară. Pe parcursul zilei copiii, părinții și bunicii vor avea posibilitatea să danseze pe diferite ritmuri specifice diferito țări lansate de un DJ profesionist.

Așa cum este sărbătoarea tuturor copiilor,vom implica și copii din familii social vulnerabilecare vor primi dulciuri și acces gratis la distracțiile de pe teren.

cc banner 560x370 mama.jpg

Conţinut:

Ateliere creative, activităţi tip „master-class”, expoziţii, zone de relaxare, zone de agrement, zone informativ-distractive, program artistic.

Programul artistic va fi format din: deschiderea oficială, concert cu elemente interactive pe scena principală.


Program:

Scena –colective de dans modern din Chișinău

Ansambluri de dans popular din municipiu și Republică

Cei mai talentați vocaliști din țară

Interpreți autohtoni

Cea mai mare discotecă pentru copii în aer liber

Teren – Distracții pentru copii

Ateliere pentru copii și bunici

Târg cu meșteri populari și handmade-ri

Activități sportive pentru copii, tineri și maturi

Bucătărie specifică diferitor țări (diversă)

 

Propunem să promovăm:

  1. Relația nepoți-bunici

  2. Headlainerii

  3. Concepția ”În jurul lumii”

  4. Bucătăria (cât mai diversă)

  5. Distracțiile, atelierele, meșterii populari, agenții economici

Evenimentul: Carnavalul Copiilor

Data, ora: 3 iunie, 11:00 – 21:00

4 iunie, 11:00 – 18:00

 


Поделись новостью с друзьями!