Cât de frumoasă este nepoata lui Charlie Chaplin, actrița Oona Chaplin


    Charlie Chaplin este pentru mulți cinefili un reper al artei cinematografice, condiderat de mulți un vizionar, un geniu… Moștenirea lăsată de marele cineast este considerabilă, dacă ne gândim la filmele sale, însă și emoționantă. Iar aici ne referim la copiii care i-au urmat exemplul.

5757f12833413_hepta_1507528.jpg

 

Unul dintre aceștia este Geraldine Chaplin, al patrulea copil al omului de film, este cunoscută deja pentru rolurile pe care le-a avut de-a lungul timpului. Pentru trei dintre acestea, Chaplin, Nashville și Doctor Zhivago, a primit nominalizări la ”Globurile de aur”.

 

5757f0f95bcb7_oonachaplin.jpg

 

Carismatica actriță însă are o fiică, adusă pe lume în 1986, Oona Castilla Chaplin, rezultatul iubirii dintre ea și cineastul chillian Patricio Castilla. Oona i-a călcat pe urme mamei și bunicului matern și profesează ca actriță. Dacă fanii serialului Games of Thrones (Urzeala tronurilor), o pot vedea pe Oona în rolul Talisei Maegyr, bruneta a făcut un rol excepțional și în filmul Longest Ride, o adaptare după romanul cu același nume al lui Nicholas Sparks. Aici Oona a fost colegă de echipă cu Scott Eastwood, fiul unei alte legende a cinematografiei, Clint Ewastwood.

 

5757f10526785_hepta_436894.jpg

 

Oona a început să joace în filme din 2008 și până acum, la 29 de ani, și are la activ nici mai mult, nici mai puțin de 13 filme. O performanță remarcabilă, dacă stăm să ne gândim că este vorba doar de 8 ani de carieră.

 

5757f112aa110_geraldine.jpg
Geraldine Chaplin, mama Oonei Chaplin

 

5757f11dd1dd3_480pxCharlie_Chaplin.jpg

 

Însă talentul și prezența scencă a Oonei sunt completate de frumusețe și carismă. Brunetă, înaltă, cu trăsături foarte bine conturate, Oona seamănă foarte bine cu mama ei. Însă are și trăsături moștenite și de la bunicul ei: privirea la fel de profundă și linia nasului.

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Пук-Путин

Postat

Да ну вас нафиг с такими "красотками"!

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri
Vizitator Dimon

Postat

Молодая сойдет...

 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.