Bunicii şi tehnologia. Imagini care te fac să râzi cu lacrimi


  • 2084
  • Bunicii şi părinţii mai în vârstă sunt extrem de amuzanţi atunci când încearcă să folosească telefoanele, computerele sau tabletele. 

Modul lor original de a utiliza tehnologia stârneşte hohote de râs. De la tablete folosite pe post de tocător pentru legume, linkurile unor pagini notate pe hârtie, telefoanele ţinute invers la ureche, iar lista "reuşitelor" lor este cât se poate de lungă. 

O bunică chiar a devenit vedetă pe reţelele de socializare după ce nepotul său a observat cum caută aceasta informaţii pe Google. Bunicuţa, foarte politicoasă, îşi începea fiecare căutare cu "te rog" şi o încheia cu "mulţumesc".
"Te rog converteşte aceste cifre romane MCMXCVIII mulţumesc", era căutarea tastată de bunică. Tu nu te-ai fi gândit niciodată să-i mulţumeşti motorului de căutare pentru informaţiile pe care ţi le oferă, nu-i aşa?

Un alt caz interesant este cel al bunicului care a decis să folosească o tabletă pe post de tocător pentru legume, dar şi cel al bunicuţei care nu înţelegea de ce telefonul îi arată permanent aceeaşi oră, fără să realizeze că pe ecranul noului său telefon era lipit un abţibild.

Descoperă câteva imagini foarte amuzante care arată cât de amuzanţi sunt oamenii în vârstă atunci când folosesc tehnologia modernă.

1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg5.jpg6.jpg7.jpg8.jpg9.jpg10.jpg11.jpg12.jpg13.jpg14.jpg15.jpg16.jpg

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!