Angelina Jolie îşi reface viaţa. Cine este noul iubit al actriţei


  Angelina Jolie (42 de ani) nu mai este singură, la un an de la divorţul de Brad Pitt (53 de ani).

elon-1.jpg

Noul ei partener  ar fi miliardarul Elon Musk (46 de ani), care s-a despărţit în august de actriţa Amber Heard (31 de ani), fosta soţie a lui Johnny Depp, după un an de relaţie.

Angelina şi Elon au petrecut un weekend împreună în Las Vegas în cea mai mare discreţie. Ei au sosit separat şi au plecat de asemenea separat, după ce s-au delectat două zile împreună. “Elon a avut mereu o slăbiciune pentru frumoasele dive de la Hollywood, potrivit lui Charlton.

elon-3.jpg
 

Ea mai spune că Musk şi Angelina se cunosc de ani de zile, fiindcă au lucrat împreună pentru proiecte umanitare.

Cei doi sunt împreună, dar nu vor ca lumea să ştie că au o relaţie împreună, susţine Janet Charlton, blogger şi scriitoare, citată de ziarul “Blick”.

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Petru Ursu

Postat

Când aveam bani-nu mă simțiam fericit.

Acuma nu am bani și mă simt fericit.

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Actriţa în vârstă de 44 de ani, emisar special al Înaltului Comisariat pentru Refugiaţi al ONU, consideră că viitoarea generaţie trebuie să fie pregătită pentru a gestiona probleme globale şi că nu vrea să îi educe doar pe cei şase copii ai ei.
   Într-un interviu, Jolie a declarat: "Bunătatea - faţă de ei şi de ceilalţi. Este important să fii modest, să îţi cunoşti libertăţile şi lucrurile cu care ai fost binecuvântat şi să îi ajuţi pe ceilalţi. Şi mereu să îţi ştii locul, toţi suntem oameni şi supuşi greşelii. Suntem mici fragmente dintr-o lume mai mare".
   În ceea ce priveşte colaborarea cu BBC, aceasta a spus că este vorba despre o emisiune pentru copii. "Contăm pe ei, deci trebuie să le oferim informaţiile corecte şi sprijin", a spus starul.
   În ceea ce priveşte colaborarea cu BBC, aceasta a spus că este vorba despre o emisiune pentru copii. "Contăm pe ei, deci trebuie să le oferim informaţiile corecte şi sprijin", a spus starul.
   Despre colaborarea cu Amnesty International, Angelina Jolie a declarat: "Adesea, îi putem încuraja pe copiii noştri să îşi cunoască drepturile şi să vorbească deschis, dar, în alte părţi ale lumii, ei sunt răniţi sau închişi după gratii".
   În iunie, actriţa americană Angelina Jolie a devenit şi editor colaborator al publicaţiei Time, urmând să scrie lunar articole care vor aborda teme precum "strămutarea, conflictele şi drepturile omului".
   Angelina Jolie, mamă a şase copii, dintre care trei adoptaţi, a fost numită ambasador al bunăvoinţei pentru Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi în 2001. În aprilie 2012, UNHCR a luat decizia de a-i acorda Angelinei Jolie titlul de emisar special, întrucât actriţa americană a dovedit, în cei 11 ani de când devenise ambasadoare a bunăvoinţei pentru organizaţie, un angajament excepţional faţă de cauza persoanelor refugiate. Angelina Jolie a donat în ultimii ani mai multe milioane de dolari programelor iniţiate de ONU pentru ajutorarea persoanelor refugiate din lumea întreagă.
   mediafax.ro
  • julia122997
   De julia122997
   La scurt timp după ce fiul ei cel mare, Maddox, a plecat la facultate, Angelina Jolie a vorbit despre cum s-a redescoperit pe sine în timp ce copiii ei creşteau, dar şi despre cum e revenirea în actorie.  
   Actriţa în vârstă de 44 de ani, mamă a şase copii – Maddox (18 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani) şi gemenii Vivienne şi Knox (11 ani) -, a descoperit o nouă perspectivă, acum că copiii ei cresc din ce în ce mai mult, şi şi-a schimbat modul de a se privi pe sine. 
   „Când copiii tăi sunt mici te simţi mult mai «mămică». Când ei sunt adolescenţi începi să îţi reaminteşti cum erai tu în adolescenţă. Îi vezi cum merg în cluburi şi începi să te întrebi de ce tu nu ai putea merge“, a declarat Angelina Jolie.  
   „Eu mă aflu în acest moment amuzant când mă redescopăr“, a adăugat actriţa.
   Jolie şi-a mutat atenţia înapoi pe actorie şi a povestit că îi place să îi ia pe copii cu ea la muncă pentru că asta înseamnă ca aceştia să vadă o altă parte a ei, dintr-o altă perspectivă. „Ei sunt grozavi pe platourile de filmare. Dar când mă văd făcând lucruri cool li se pare amuzant pentru că mă cunosc atât de bine... Ei continuă să mă vadă ca «mama în rochia de noapte, nu prea bună în a pregăti micul-dejun şi prostuţă». Dar da, e amuzant şi interesant pentru că diverse contexte te introduc în diverse lumi, diverse culturi şi locuri“, a mai spus Angelina.   

   „Pentru multe dintre noi femeile, grija de sine este lucrul pe care nu îl facem sau este ultimul lucru pe care îl facem. De cele mai multe ori ne simţim vinovate atunci când folosim un timp doar pentru noi“, a mai mărturisit starul din „The Maleficent“.
   Mai mult, se pare că actriţa se gândeşte să mai adopte un copil, acum că fiul ei cel mare a plecat la facultate în Coreea de Sud. Surse din anturajul Angelinei susţin că aceasta, care a finalizat recent divorţul de actorul Brad Pitt (55 de ani), îşi face planuri pentru cel de-al şaptelea copil.   
   Actriţa, care are deja trei copii adoptaţi – Maddox, Zahara şi Pax –, vrea să adopte încă un băiat tocmai pentru a compensa lipsa unuia dintre fiii săi, iar acest lucru s-ar putea întâmpla „în următoarele luni“.  
   „Plănuia acest lucru de ceva vreme, dar a pus totul pe pauză până după ce Maddox a părăsit oficial casa părintească“.  
   Tot surse din anturajul actriţei au dezvăluit că Jolie s-a panicat după ce şi-a dat seama că în curând va rămâne singură, copiii fiind deja mari şi dornici de a creşte independent: „Nu va trece mult până când Pax îl va urma pe Maddox la facultate, apoi Zahara va pleca, iar Shiloh se va muta, cel mai probabil de tot, cu Brad. Asta o va lăsa singură cu gemenii, care petrec, de asemenea, tot mai mult timp împreună cu Brad. Nu poate face nimic în privinţa asta şi îi provoacă anxietate“.    
   Brad Pitt şi Angelina Jolie au divorţat în 2016, iar cei şase copii ai lor - trei adoptaţi, Maddox, Zahara şi Pax, şi trei naturali, Shiloh şi gemenii Vivienne şi Knox - au rămas la actriţă.  
   adevarul.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Vedeta americană a dezvăluit într-un eseu pe care l-a scris pentru ediţia din septembrie a revistei Elledin Marea Britanie că își învață cele 3 fiice să recunoască importanța prioritizării dezvoltării mentale în fața aspectului fizic. Angelina Jolie susţine că „nu există nimic mai atractiv – ai putea spune chiar încântător – decât o femeie cu o voință independentă și opinii proprii”.
   „De multe ori le spun fiicelor mele că cel mai important lucru pe care îl pot face este să-și dezvolte spiritul. Puteți pune întotdeauna o rochie frumoasă, dar nu contează ce porți dacă spiritul tău nu este puternic”, este de părere Angie.
   Pe de altă parte, Jolie explică nevoia de mai multe „femei rele” în lume, aducând în discuție stereotipurile de gen din jurul femeilor puternice. „De ce se cheltuiește atât de multă energie pentru a menține femeile într-o poziție secundară?”, scrie Jolie, definind astfel de femei „victime ale nedreptății și abuzurilor”. Actrița refuză să urmeze regulile și codurile pe care nu crede că sunt cele mai bune nici măcar pentru ei înșiși sau familiile lor. Ea le descrie drept persoane „care nu renunță la vocea și drepturile lor, chiar cu riscul morții, al închisorii sau al respingerii de către familie și comunitate”.
   Cunoscută pentru activismul în probleme legate de refugiaţi, drepturile femeilor sau protejarea naturii, Angelina Jolie este încă din 2001 ambasador al bunăvoinţei pentru ONU.
   tabu.ro
  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   După despărțirea cu scandal de Brad Pitt, în 2016, actrița în vârstă de 43 de ani a preluat toată responsabilitatea creșterii copiilor. Și nu-i deloc simplu - nu doar că sunt șase, dar au și vârste diferite. Cu toate astea, Angelina Jolie se achită cu brio de cea mai importantă "slujbă" din viața sa, în condițiile în care are mereu un program încărcat.
   Vedeta are mereu grijă să se distreze cu fiii ei, Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (12 ani) și gemenii Knox și Vivienne (10 ani). "Copiii sunt viața ei", a declarat o sursă pentru ultimul număr al revistei UsWeekly, adăugând că "fiecare zi este o nouă aventură" pentru cei șapte care locuiesc pe o proprietate de 25 de milioane de dolari din Los Angeles.

   Sursa citată a mai spus că Angelina e un părinte bun, căruia îi este foarte greu să le spună "nu" copiilor săi. "Le face toate nazurile și vrea să le dea tot ce vor", a dezvăluit persoana respectivă.
   Pe de altă parte, actrița are grijă ca ei să nu exagereze și nu vrea să-i vadă stând toată ziua în fața televizorului: "Dacă unul dintre ei este interesat de ceva, ea se ocupă ca să-l ajute. Dacă vrea să picteze, se duc și cumpără ce le trebuie", a povestit sursa.
   Angelina ține mult la educația copiilor săi, astfel că ea le încurajează interesul pentru diverse domenii și talentul. Pe Pax l-a dus la ore de box, pe Zahara la arte marțiale, iar pe Shiloh și Knox îi duce la cursurile de robotică. "Îi plac mult orele în care ei învață despre viață și ideile noi care se nasc încercând diferite lucruri. Doar cerul este limita pentru ea", a mai spus persoana citată.
   Actrița își dorește ca toți cei șase copii să aibă un orizont de cunoaștere cât mai larg, să călătorească, să descopere locuri și oameni și să știe cum să se poarte.
   Aventurile celor șapte au inclus și călătoriile în Cambodgia și la Paris. Jolie își duce copiii la premierele filmelor ei, îi plimbă la parcurile de distracții sau ies în oraș să mănânce. 
   În martie, actrița și-a dus copiii la premiera filmului "Dumbo". "Copiii păreau foarte politicoși, bine crescuți și fericiți împreună, vorbeau încet în timp ce își terminau mâncarea", a povestit un martor care i-a văzut la evenimentul din 11 martie de la Dolby Ballroom din Los Angeles. 

   Modul în care ea își crește copiii a fost apreciat și de tatăl său, actorul Jon Voight: "Stă mult cu ei. E minunat să ai copii și să-i vezi cum cresc", a spus el.
   Deși are un program foarte dens, Angelina Jolie se asigură că petrece mult timp față în față cu fiecare dintre copii și că aceștia învață bine și deprind bunele maniere. Toți au prieteni pe care îi aduc în casa lor.
   Planurile lor de viitor nu sunt cunoscute, dar se pare că la vară Jolie are programate mai multe călătorii pentru promovarea filmului ei, "Maleficent: Mistress Of Evil", scrie Daily Mail. Nu se știe dacă cei șase copii se vor întâlni cu tatăl lor, Brad Pitt urmând să vină la Festivalul de film de la Cannes, la mijlocul lunii mai, pentru a promova filmul lui Quentin Tarantino în care joacă și el, alături de Leonardo DiCaprio și Al Pacino, "Once Upon A Time In Hollywood".
   La începutul acestei săptămâni, presa a scris că Maddox va merge la studii în această vară. Numele universității pe care o va urma nu a fost făcut public, dar se speculează că el ar putea pleca în Coreea de Sud sau la New York. "Sunt tare mândră. Voi urmări tot ce va face", a declarat Angelina pentru People.

   Potrivit ziarului britanic Daily Mail, Angelina Jolie a vizitat în noiembrie câteva universități din Coreea de Sud, împreună cu fiul ei. Cele mai importante instituții de învățământ superior din această țară sunt Universitatea din Seul, Universitatea Kookmin și Universitatea Națională din Seul.
   Maddox a învățat limba coreeană, iar în 2016 Angelina a dezvăluit că el încearcă și germana și rusa. "Toți copiii învață diferite limbi. I-am întrebat ce limbă ar vrea să învețe, iar Shi a ales Khmai, limba din Cambodgia, Pax se concentrează pe vietnameză, Mad a ales germana și rusa, Z vorbește franceza, Vivienne vrea să învețe araba, iar Knox învață limbajul semnelor", a dezvăluit actrița.
   În februarie, Maddox a fost văzut cu mama sa la Universitatea din New York. 
   În 2017, People a scris că Jolie se ocupă în detaliu de educația lor acasă. Totodată, au învățat să citească și au făcut aritmetică în regim de home schooling, au studiat limbi străine și au învățat să cânte la diverse instrumente, la vila din Los Felix, California.
   "Au profesori pe diferite domenii. Copiii sunt foarte activi și fizic. Le place fotbalul și adoră skateboardul, dar iau și lecții de autoapărare", a spus o sursă.

   Angelia Jolie s-a căsătorit cu Brad Pitt în 2014, relația lor începând din 2005. Actrița a depus cererea de divorț în septembrie 2016, motivând "diferenţe ireconciliabile", însă bătălia pentru custodia celor şase copii ai lor a căpătat dimensiuni dramatice, Pitt fiind şi cercetat pentru acuzaţii de abuz. În cele din urmă, el a fost declarat nevinovat după ce Angelina l-a acuzat că l-a agresat pe unul dintre copii în timpul unui zbor cu un avion privat.
   În cererea sa de divorţ, Jolie a cerut custodia celor şase copii ai lor, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008. 
   Angelina Jolie are o avere estimată la 160 de milioane de dolari, conform publicației Celebrity Net Worth, iar în 2014 ea s-a clasat pe locul 74 în topul celor mai bogați oameni, întocmit de Forbes. Revista estimează averea lui Brad Pitt la o valoare netă de 240 de milioane de dolari.
   eva.ro
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Si-au depus actele de divort in anul 2016, insa nici pana astazi n-au reusit sa finalizeze procesul. Ba mai mult, ar exista nereguli si-n modul in care Brad Pitt se ingrijeste de copiii sai dupa despartirea de Angelina Jolie. Actrita il acuza ca nu ar fi platit pensia alimentara. ”Are datoria sa le plateasca pensia alimentara copiilor. Brad n-a mai platit de un an si jumatate”, se arata scris intr-un document depus de avocatul actritei la Curtea Superioara de Justitie din Los Angeles.

   Acum, chipurile, actrita are de gand sa faca si mai mult de atat. ”Jolie planuieste sa ceara prin intermediul instantei plata retroactiva a pensiei alimentara”, mai este precizat in respectiva cerere. Totusi, un amanunt nu a iesit la iveala, cat anume trebuia sa plateasca Brad Pitt lunar pentru pensia alimentara a celor sase copii.

   perfecte.md
 •