Acest cuplu castiga 9 000$ pentru o singura poza postata pe internet


  • 2700
  • Jack Morris si Lauren Bullen traiesc o viata de vis. In varsta de 26 si 23 de ani, cei doi formeaza unul dintre cele mai populare cupluri ale momentului.

Jack si Lauren se numara printre norocosii care au reusit sa isi transforme pasiunea in job si sa castige sume de bani considerabile de pe urma hobby-urilor. Cei doi calatoresc in jurul lumii si primesc bani pentru aceasta activitate extrem de placuta. 

4215901.jpg

Cu peste 2 milioane de prieteni virtuali pe Instagram, cei doi tineri au cucerit mediul online cu fotografiile lor. Succesul pe care il au printre internauti s-a materializat in oferte venite din partea unor brand-uri si agentii de turism, dornice sa le finanteze aventurile in cele mai frumoase locuri ale lumii. Originar din Manchester, Jack a lucrat timp de cinci ani pentru o firma de curatat covoare. Lauren este fotograf autodidact si vine din Australia. 

4215911.jpg

4215921.jpg4215931.jpg

Cuplul s-a cunoscut in Fiji in urma cu un an. Atunci cand nu calatoresc, cei doi locuiesc impreuna in Bali. Cel putin o data pe luna, Jack si Lauren pleaca intr-o noua aventura. Pozele si le fac singuri, folosindu-se de un trepied si un timer care functioneaza prin telecomanda. Conform celor de la Bored Panda, editarea fotografiilor este foarte importanta si asigura succesul unei postari pe Instagram. In plus, majoritatea pozelor sunt realizate la apusul soarelui, atunci cand lumina este una speciala. 

4215941.jpg

Pentru o poza publicata pe Instagram, celebrul cuplu ajunge sa castige si 9 000 de dolari. "Un vis implinit", dupa cum a declarat si Jack in cadrul unui interviu. 

protv.ro


Поделись новостью с друзьями!