A primit un bacşiş generos şi un mesaj care a impresionat-o până la lacrimi


    Trebuie să recunoaştem că printre cele mai frumoase lucruri în viaţă sunt acele momente şi acte de bunătate în care îi ajutăm pe cei din jur, în special persoane pe care nu le cunoaştem.

Şi, atunci când cineva nu are nicio legătură cu tine, dar este dispus să te trateze exact ca pe un prieten, îţi oferă un sentiment plăcut, dar şi şansa de a crede în umanitate, în ciuda celor întâmplate.

 

5773bc51d9b0c_b07e20a2fb5c718efc95a8ef4a773321.jpg
Povestea lui Becky Nielsen, care lucra la ’The Breakfast Spot’ în Cohoes, New York, se numără printre cazurile precizate. Într-o zi, aceasta a fost surprinsă de faptul că un client obişnuit i-a lăsat un bacşiş foarte generous alături de un mesaj: “Viaţa este scurtă, un prieten de-al meu a murit noaptea trecută. Te rog să-ţi petreci o noapte alături de o persoană pe care o iubeşti! Viaţa este scurtă!”.

 

5773bc5987e5a_cc9120e7c9a661b1bcdb79e6d2f9fe00.jpg

 

La vederea mesajului, Becky a bufnit în plâns şi, aceasta a decis ca acel bacşiş să-l folosească pentru a-şi scoate-n oraş iubitul şi prietenii. Ce face ca povestea să fie şi mai impresionantă este faptul că Becky nu a apucat să-i mulţumească persoanei respctivepentru gestul făcut. Se pare că străinul, nu a dorit absolut nimic în schimb.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.