A făcut avere la 9 ani dând cu pumnii


  • 2865
  • Este cel mai tânăr luptător în topul mondial al bătăuşilor din ring! Tyler Ford, de 9 ani, din Grovesend, Swansea, Marea Britanie, s-a apucat de antrenamente de kickboxing în 2015. Anul trecut a devenit proprietar de casă şi încasează chirii de 3.000 de lire pe lună.

24-peglob-1-5891211.jpg

Mulţi muncesc o viaţă să-şi achite creditul la casă, Tyler şi-a luat-o într-un an. Are doar 9 ani şi de un an de zile primeşte în cont chiria de aproape 3.000 de lire sterline de la chiriaşii care s-au mutat în casa pe care băiatul şi-a luat-o „cu banii jos” când a împlinit 8 ani.

Tyler Ford nu este doar campion european şi naţional multiplu la kickboxing, ci este şi unul dintre luptătorii din ring care nu au fost învinşi niciodată. Are la activ peste 30 de meciuri disputate şi este curtat de producători de film de la Hollywood. Băiatul merge la antrenamente în fiecare zi de la ora 6.00 dimineaţa, înainte să meargă la şcoală.

24-peglob-2-45641515151.jpg

Tyler a visat de mic să facă fotbal, dar a renunţat la sportul cu balonul rotund pentru că îi plăcea prea mult să „dea cu pumnul şi să lovească cu piciorul”. Recent a câştigat două turnee de lupte în Olanda şi Germania şi a încasat premii de aproape 50.000 de lire sterline. Casa pe care şi-a cumpărat-o în oraşul Grovesend l-a costat 100.000 de lire sterline şi a reuşit să o achiziţioneze după turneele la care a participat pe durata vacanţei de vară. „Este un dur şi a bătut în ring băieţi de 12 şi chiar 14 ani.

Are un stil aparte, nu se teme de nimic şi durerea îl ambiţionează să lovească şi mai puternic”, a declarat, pentru The Mirror, Anthony Ford, tatăl campionului. Tyler are acasă 64 de medalii de aur şi anul acesta va intra în Cartea Recordurilor cu titlul de cel mai tânăr luptător înscris vreodată în Martial Arts Hall of Fame. În 2018, va fi lansat filmul „Ying şi Yang” avându-l ca protagonist.

click.ro


Поделись новостью с друзьями!