A câştigat un concurs de frumuseţe, dar premiul i-a fost retras


  • 1524
  • Această tânără superbă, în vârstă de 20 de ani, a câştigat un concurs de frumuseţe şi oricine ar spune că s-a impus pe merit. Numai că juriul i-a retras titlul.

384423l.jpg

Cu un chip angelic şi un corp tras ca prin inel, nu-i greu de înţeles de ce această studentă a fost desemnată câştigătoare. Un singur detaliu i-a determinat însă pe organizatori să-şi schimbe decizia: tânăra era de fapt un băiat, pe nume Anthony Nagorni. 

167962l.jpg

623656l.jpg

Avantajat de alura efeminată şi ajutat de prietena lui, care l-a machiat cu atenţie şi l-a îmbrăcat cu lenjeria ei, Nagorni a înscris patru imagini, sub pseudonimul Ms Avocado, în competiţia online organizată de o companie producătoare de lenjerie din Iujno-Sahalinsk, o localitate din sud-vestul Rusiei. Pozele i-au convins pe membrii juriului, iar aceştia i-au acordat premiul constând într-o şedinţă foto profesională. 

102876l.jpg

Prietena lui Anthony, al cărei nume este necunoscut, l-a ajutat să-şi aranjeze părul şi i-a dat un look perfect feminin, care nu le-a dat nicio şansă organizatorilor. Aceştia au aflat ulterior, de pe reţelele de socializare, că au acordat premiul unui băiat şi i-au retras titlul.

297714l.jpg

"Acest băiat aducea foarte mult cu o fată. Cum oricine putea trimite poze, a decis să participe şi el", a explicat Zhanna Stolpovskaia, managerul firmei producătoare de lenjerie.

841467l.jpg

Premiul a fost împărţit de trei tinere clasate pe locurile următoare, fiecare primind dreptul de a face un pictorial profesionist, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

165775l.jpg

Decizia i-a nemulţumit puţin pe internauţi, care au apreciat fotografiile făcute de studentul la Universitatea Sahalin. "Idioţi. Acum poate să-i dea în judecată pentru discriminare. Şi credeaţi că doar femeile sunt discriminate...", a scris Alexei Popov. "De ce n-au anunţat de la început criteriul de gen?", a întrebat un alt user, Charlie Russell.

eva.ro


Поделись новостью с друзьями!