90 de ani de la nașterea lui Marilyn Monroe – ce nu știai despre ea


    Legenda Marilyn Monroe este un mister pentru lumea de la Hollywood. Se știu prea puține despre cea mai frumoasă starletă a anilor 50. Majoritatea sunt zvonuri ajunse legende. Nu era doar o blondă proastă și nici nu era supraponderală (purta mărimea 44). Norma Jean Baker este femeia care și-a schimbat numele în Marilyn Monroe, dar nu a devenit niciodată acea femeie.

57503b6c03003_Capture1.png

 

Mama ei era bolnavă psihic

 

Agentul lui Marilyn a încercat să ascundă acest aspect al vieții actriței. Ea a fost sfătuită să declare că mama ei era moartă, deși aceasta era într-un azil pentru bolnavii psihic.

 

57503b75a211c_Capture2.png

 

Marilyn și-a petrecut copilăria între orfelinate și părinți adoptivi. Mama ei a fost diagnosticată cu schizofrenie paranoidă și închisă pentru tot restul vieții ei într-un azil specializat. Marilyn o vizita adeasea, deși mama ai nu o mai recunoștea.

 

Marilyn nu a aflat niciodată cine este tatăl ei

 

Mama lui Marilyn Monroe i-a spus că tatăl ei seamănă cu Clark Gable. Marilyn a apucat să joace cu Gable în filmul “The Misfits”. Din nefericire, Gable a făcut atac de cord la încheierea filmărilor și a murit. Văduva lui Clark a considerat-o vinovată pe Monroe, actrița care a prelungit filmarea filmului prin absențele ei îndelungate și a stresului cauzat celor care au lucrat la film.

 

Scena rochiei albe i-a adus necazuri

 

57503b809a6ab_merlin_monro.jpg

 

Cei mai mulți fani o cunosc pe Marilyn Monroe din faimoasa scenă în care rochia ei albă ce flutură în filmul “The Seven Year Itch”. Scena a avut multe duble în fața a 5000 de persoane care se adunaseră să vadă ce se filmează. Printre cei adunați era și soțul ei, Joe DiMaggio.

 

DiMaggio nu a fost prea fericit să o vadă pe Marilyn în această scenă, deși aceasta purta două perechi de lenjerie intima. Ajunși seara la hotel, DiMaggio și Monroe au avut o ceartă uriașă care i-a făcut pe ceilalți oaspeți să anunțe managementul hotelului deoarece se temeau pentru viața celor ce luau parte la ceartă.
Marilyn s-a prezentat a doua zi la filmări cu vânătăi pe brațe și umeri. O lună mai târziu, Monroe a divorțat de DiMaggio.

 

Marilyn Monroe era doar un rol

 

57503bb09d3eb_Capture3.png

 

Norma Jean o juca pe Marilyn, starleta sexy și fericită. Norma Jean era o femeie nefericită ce își dorea copii și o familie.
Truman Capote a văzut-o pe Marilyn într-o zi cum se privea fascintă în oglindă, când a întrebat-o ce face ea a răspuns că se uita la femeia asta, la Marilyn.

 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.