6 lucruri pe care orice femeie stilată trebuie să le aibă în casă


    Orice femeie iubeşte să-şi decoreze casa după propriul gust şi odată cu asta, există câteva elemente esenţiale oricărei femei cu stil. Iată care sunt cele 6 lucruri pe care trebuie să le ai în casă.

O lampă cu un design dramtic. Orice femeie stilată îşi va dori să investească într-o lampă care să lumineze camera strategic, cum ar fi, în zona canapelei sau a patului.

 

Perne colorate. Evită să asortezi pernele cu restul camerei şi optează pentru nuanţe aprinse şi diferite. De asemenea, nu uita să alegi diferite mărimi şi forme.

 

Tablouri imense. Indiferent de cameră, pentru un design sofisticat, evită tablourile de mici dimensiuni. Cu siguranţă, cele oversize vor avea mai mult impact.

 

Plante de mari dimensiuni. Plantele oferă o atmosferă plăcută în orice încăpere şi transformă cu uşurinţă un design simplu într-unul extrem de sofisticat.

 


Lumânări. Aşezate în locul potrivit pot transfroma oricând casa într-un mediu relaxant, plăcut şi confortabil. Optează pentru o aromă care nu este tocmai puternică şi pentru un suport.

 

Rafturi cu cărţi. Indiferent cu ce te ocupi, dacă ai destul timp liber la dispoziţie sau nu, orice femeie trebuie să aibă un raft cu cărţi. Într-o bună zi, vei vedea că te vei pierde printre titluri şi, cu siguranţă, te vei relaxa citind o carte.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.