5 secrete ale femeilor stilate


    Nu te gândi că o fashionistă iese din casă fără să îți gândească fiecare detaliu al ținutei tale, dar reușește să o facă într-un mod în care nimeni nu își dă seama. Reușește să facă asta cu ajutorul unor reguli pe care le respectă de fiecare dată

.Aleg o piesă care să iasă în evidență

 

Când te trezești dimineață, alege o piesă care să fie baza ținutei tale. Poate fi o pereche de pantaloni, o fustă sau o pereche de cizme. După acest pas nu îți rămâne decât să cauți piese care să se potrivească. Asigură-te că sunt simple și nu eclipsează piesa de rezistență.

 

56b1c9c81695f_41.jpg

 

Își analizează ținuta

 

Înainte să ieși din casă, uită-te bine la ținuta ta, din toate unghiurile. Dacă vrei, poți să îți faci o poză, îți vei da seama mai bine dacă ești mulțumită de rezultat. În cazul în care observi că ceva nu îți place, îl poți schimba și poți face alte combinații pe placul tău.

 

56b1c9df16a29_42.jpg

 

Se trezesc devreme

 

Nu poți să te îmbraci bine și să dormi mult în același timp. Dacă vrei să fii sigură că ai o ținută reușită, trezește-te întotdeauna cu două ore înainte să pleci din casă. Astfel nu ești pe fugă și ai timp să îți alegi hainele cu mare atenție. Ar mai fi o variantă să îți pregătești ținuta de seara.

 

56b1c9e9af729_43.jpg

 

Când te grăbești, nu poți obține rezultate bune.

 

Își fac un plan vestimentar pe o săptămână
O altă metodă de a economisi timp este să îți plănuiești de duminică ținutele pentru săptămâna care urmează. Ai, astfel, tot timpul din lume să faci combinații, să probezi și să rămâi cu cele mai bune variante. Nu uita să iei în calcul și accesoriile, când îți faci un astfel de plan.

 

56b1c9f84a9d1_44.jpg

 

Cer sfatul prietenelor

 

Dacă nu ești sigură de ce să porți, apelează la prietene. O altă părere este mereu binevenită! Dacă ai prietene care se îmbracă bine, ar trebui să profiți de talentul lor!

 

56b1ca08baf02_45.jpg

 

unica.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.