5 piese vestimentare din sezonul rece pe care le poţi purta în primăvara aceasta


    Odată cu trecerea de la un sezon la altul, în special de la rece la cald, tot ce ne trece prin cap este că trebuie să achiziţionăm piese vestimentare potrivite, în tendinţe, dar şi care să ne ofere confortul de care avem nevoie. Bineînţeles, să nu uităm de orele care urmează să le petrecem prin magazine, de cele mai multe ori fiind în zadar, dar şi de banii pe care îi investim.

Şi, ca să îţi uşurăm munca şi să te ajutăm să faci alegeri potrivite, am pregătit o listă cu cinci piese vestimentare pe care le poţi purta în această primăvară, dar care, cu siguranţă, se regăsesc în garderoba ta încă din sezonul trecut.

 

Maletele

 

Maletele sau puloverele de tip turtle neck, rămân cele mai potrivite piese vestimentare pentru orice tip de ţinută. Avantajul pe care-l avem atunci când optăm pentru o maletă este dat de faptul că aceasta poate fi confecţionată din diferite materiale, fie ele vaporoase sau groase, dar le putem întâlni şi într-o gamă cromatică variată, care sunt ideale atât pentru sezonul rece, cât şi pentru cel cald. Cu toţii ştim că primăvara ne poate surprinde în orice fel, iar o ţinută care să ne menţină corpul cald este întotdeauna binevenită. Aşa că, alegem să avem grijă de corpul nostru şi, în acelaşi timp, să arătăm fabulos.

 

56c72267c3a11_81.jpg

 

56c72278a3ccb_82.jpg

 

Vestele din blană

 

O apariţie sofisticată şi feminină care ne-a fost alături în sezonul rece este vesta din blană, care oferă, mai degrabă, un look care emană bun gust. Ce-i drept, în sezonul trecut, ne-am lovit de foarte multe piese vestimentare din blană, fie ele jachete, gulere, poşete şi alte accesorii, sub diferite forme şi nuanţe.

 

56c7228b2912f_83.jpg

 

56c72295a8ab1_84.jpg

 

Pantalonii evazaţi

 

Trebuie să recunoaştem că în sezonul rece nu ne-am putut despărţi de pantalonii evazaţi, aşa că, de ce am face-o acum? Primăvara va bate la uşă şi, pentru a pregăti ţinute noi, nu este nevoie de piese vestimentare noi, ci doar de puţină imaginaţie şi inspiraţie atunci când le folosim pe cele pe care deja le deţinem. Ce trebuie să facem? Doar să aruncăm o privire de ansamblu în garderobă şi să ne decidem cu privire la viitoarele ţinute.

 

56c722a3694d8_85.jpg

 

56c722aa640b5_86.jpg

 

Pantalonii din piele

 

În general, ne-am obişnuit cu pantalonii negrii de piele, dar nu e musai să optăm doar pentru aceştia. Pantalonii de piele, indiferent de nuanţa pe care o alegi, vor oferi ţinutei tale un aspect îndrăzneţ şi sigur. Adoptă-i cu încredere şi în sezonul cald!

 

56c722b32bedb_87.jpg

 

56c722b9392da_88.jpg

 

Cardigane

 

Dacă în sezonul rece folosim cardiganele pentru a stratifica ţinuta, în felul acesta obţinând un look care să emane stil, dar care în acelaşi timp să ne ofere confort şi să ne ferească de temperaturile reci, de data aceasta, în sezonul cald, îl vom folosi pentru a înlocui jachetele şi gecile. O idee bună, nu?

 

56c722c4cb09b_89.jpg

 

56c722d3ae874_810.jpg

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.