4 lucruri pe care trebuie să le faci dimineaţa pentru a fi productivă


    Cu toţii am trecut prin acel moment în care profităm de ultima zi de weekend şi nu ne simţim deloc productivi. Iată care sunt principalele schimbări pe care le putem face pentru a deveni mai sănătoşi şi mai pozitivi indiferent de locul în care ne aflăm.

577b595a53dad_d776dce1f3eabcc4965be15ebd6f2b02.jpg

 

Bea 0,5L de apă imediat cum te trezeşti. În momentul în care te trezeşti trebuie să consumi o cantitate mare de apă pentru că vara, temperatura fiind ridicate, corpul asimilează lichidul mult mai repede aşa că, încearcă să bei un pahar cu apă caldă sau rece imediat cum te rezeşti. În felul acesta metabolismul tău va fi mai activ şi, cel mai important, vei elimina tensiunea din creier acumulată în timpul somnului sau stresul. Există studii care arată că persoanele care consumă apă imediat cum se trezesc, pe parcursul zilei vor simţi nevoia să consume cantităţi foarte mari, iar dacă ai nevoie de arome, atunci încearcă felii de lime sau lămâi.

 

În loc să amâni alarma, mai bine faci câteva exerciţii. În special, după un weekend care a trecut mult prea repede, tinzi să vrei să dormi mai mult şi mereu alegi să mai stai în pat “încă 5 minute”. Ei bine, în felul acesta nu vei fi deloc mai productivă. Dacă vrei să te simţi odihnită, uită de acele câteva minute extra de somn şi încearcă să faci câteva exterciţii de stretching pentru a fi plină de energie. În felul acesta, vei pune sângele în mişcare.

 

Fă exerciţii oricând poţi. Cu cât faci mai multă mişcare, corpul tău va fi mult mai active şi productiv, iar în felul acesta nivelul de stres va fi unul scăzut. Mergi la sală sau pur şi simplu ieşi să alergi prin parc şi, nu uita să faci o rutină din această activitate.

 

Consumă alimentele potrivite. Cu siguranţă ai mai auzit, dar ne place să reamintim acest lucru: micul dejun este cea mai important masă a zilei. Consumând foarte multe protein, vitamine şi nutrient când îţi începi ziua, vei reuşi să-ţi iei doza de energie pentru întreaga zi.

 

one.ro

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.