”SLĂBIM CORECT”. Vezi cum participantele proiectului s-au descurcat la exercițiul de alergare- 2,5 km!


    A luat start proiectul premieră în R. Moldova “SLĂBIM CORECT”. Cele 3 participante Victoria Șlicova în vârstă de 20 ani – studentă, mama a doi băieți în vârstă de 31 ani – Nadejda Otean și dna din business, mamă și bunică – Svetlana Cubova în vârstă de 53 ani, retrăiesc primele zile a proiectului.

La data de 28 mai, participantele au avut un exercițiu mai puțin cunoscut pentru acestea. Împreună cu antrenor Liviu Croitoru de la Sporter au susținut alergarea de 2,5 km. Toate participantele spun că se simt bine, iar modul sănătos de viață adduce beneficii vizibile nu numai asupra kilogramelor în plus, dar și asupra stării de spirit.

 

556d9ec790caf_unnamed.jpg

Proiectul “Slăbim corect”oferit de MEDPARK, vine cu noi detalii despre participantele care au hotărît să facă o schimbare în viața lor, și să lupte cu kilogramele în plus. Pentru ca aceasta să se întâmple, timp de trei zile eroinele proiectului s-au familiarizat deja cu anturajul și meniul alimentar, care nu coincide nicidecum cu cel vechi. “Am crezut că nu voi putea rezista fără mesele copioase care conțineau carne, maioneză și dulciuri, cu care deja mă obișnuisem. Metoda “Slăbim corect” mi-a demonstrat contrariul, noul meniu corect și sănătos pe care îl am acum, m-a făcut să uit de foame și să savurez cu adevărat mâncarea sănătoasă. Până la proiect neglijam sportul, însă acum ghidată de cei mai buni antrenori realizez cât de important este acesta pentru menținerea unui mod cddee viață sănătos. Ceea ce ține de orele de Kangoo Jump la KANGOOCLUB și Alergare cu SPORTER sunt absolut fenomenale, mă încarcă cu energie și îmi dă putere să lupt mai departe pentru a obține performanțele mult dorite. O nouă gândire – o nouă siluetă!” – Nadejda OTEAN, (31 ani).

 

Participantele sunt foarte mulțumite de eficiența acestei metode contra kilogramelor în plus, și simt deja unele schimbări pozitive la nivelul metabolismului. “A patra zi de proiect, mă simt minunat ,pot spune că doar prima zi a fost un pic mai grea pentru că organismul nu era obișnuit cu așa gen de alimentație!!!! Acum însa abia aștept zilele în care merg la Kangoo și Alergare cu SPORTER și de fiecare dată sef bucatarul Gazetto mă uimește cu bucate sănătoase și delicioase!!” – a relatat Victoria ȘLICOVA, (20 de ani).

 

556d9fb410f7d_unnamed1.jpg

 

556d9fdbb930a_unnamed2.jpg

 

Natalia COLESNIC (Kangoo Club) și Liviu CROITORU (Sporter) le ajută pe participantele proiectului să-și modeleze silueta după bunul lor plac. Iar meniul delicios și sănătos oferit de bucătarul Gazetto condimentează buna dispoziție a participantelor. Energie și poftă mare de a scăpa de kilogramele în plus, acesta e secretul Metodei “Slăbim corect” ! Meniul echilibrat al participantelor conține alimente bine selectate de către nutriționist, reducînd astfel senzația de foame.

 

Timp de 6 săptămîni participantele își vor schimba radical modul de viață, vor urma un regim alimentar special, obținînd într-un final silueta mult dorită!

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.