Noutăți

6153 Noutati în această categorie

  1. Наступил последний летний месяц. А значит, не стоит упускать шанс построить на пляже что-то умопомрачительное.

  2. Distanță parcursă de 300 de km, gadgeturi încărcate la magazine, mâncare gătită la foc – toate acestea descriu drumeția pe care a realizat-o tânărul de 23 de ani Mihail Grosu. Este student la UTM și este pasionat de călătorii.

  3. Закрыли границы для молдаван. Жители нашей страны не смогут посетить Грецию минимум до 14 августа. Такое решение приняли в Афинах, сохранив возможность въезда для граждан Молдовы с видом на жительство в странах ЕС или в странах Шенгена.

  4. Un poliţist brazilian de la circulaţie a găsit o soluţie neaşteptată ca să-i facă atenţi pe şoferi în trafic: le dă indicaţii în paşi de dans.

  5. Ученые обнаружили "слабое место" SARS-CoV-2. Данные соответствующего исследования опубликованы на портале Science Daily.

  6. „Nu noi, ei – transformați peste noapte în cei din urmă, depășiți, persectuați și sfidați de o boală care e mult peste cunoștințele pe care le deține planeta” – sunt spusele lui Alex Iordache, fotograful care a realizat recent un proiect de fotografii emoționante, ce surprind medici extenuați din Moldova.

  7. Papagalul unui skater a învăţat să practice skateboardingul. Pasărea are un skate în miniatură şi pare să se descurce mai bine ca stăpânul.

  8. Художница из Бельгии, известная под псевдонимом Плэнет Пруденс (Planet Prudence), рисует жизненные иллюстрации, которые уже полюбились многим женщинам за их правдивость и позитивный настрой. Безусловно, женщиной быть не так-то и просто, но за руку с юмором куда веселее идти по жизни.

  9. Se simte deja febra pregătirilor pentru școală. Până la începutul noului an de studii a rămas mai puțin de o lună, iar comercianţii se întrec în oferte.

  10. Duminică, 2 august, în satul Cărbuna, raionul Ialoveni a avut loc un eveniment dedicat lansării Zonei istorico-culturale și ecologice din Cărbuna care este parte a proiectului Semiluna de Bron.