Noutati

5160 Noutati în această categorie

  1. Vaccinurile împotriva gripei sunt permise în acest an inclusiv femeilor însărcinate şi bebeluşilor de la vârsta de şase luni.

  2. În cadrul proiectului "Consolidarea capacităților societății civile în implementarea abordării strategice a Managementului Chimic Internațional, în Republica Moldova", A.O. EcoContact a analizat compoziția jucăriilor de pe piața locală. Testarea a 50 de jucării achiziționate în centre, piețe comerciale și en-gros din Chișinău a confirmat datele obținute la nivel regional și internațional, potrivit cărora până la 30% din jucăriile testate depășesc de zeci de ori și, uneori, de sute de ori concentrația admisă de metale grele, inclusiv plumbul, în aceste produse.

  3. Всего три дня осталось до Hell Run by Naturalis - “устрашающего” мероприятия, посвященного Хэллоуину, которое соберет взрослых и детей в Ботаническом саду.

  4. Colțunași fierbinți la linia de finiș pentru primii 500 de participanți

  5. Expoziția internațională specializată EXPO MOBILA este o versiune nouă a expozițiilor FURNITURE și FFE, istoria cărora a început la Moldexpo acum 17 ani. Rebranduirea proiectului are ca scop creșterea calității expoziției ca cel mai eficient instrument de promovare a imaginii liderilor pieței de modă.

  6. Siguranța copiilor şi adolescenților în mediul online este un subiect foarte sensibil şi implică o abordare complexă. Această viziune poate fi realizată numai prin cooperare interinstituțională şi schimb de experiență, dar şi prin dialog deschis cu întreaga comunitate. 

  7. Guvernul României va oferi în continuare suport Republicii Moldova în modernizarea spitalelor și dotarea cu echipament medical performant, cât și în realizarea reformelor în domeniul sănătății.

  8. Известная британская телеведущая Кэрол Вордерман (Carol Vorderman) рассказала о недостойном поведении руководства канала «Би-би-си» по отношению к ней. Журналистка сообщила в интервью ITV, что в начале ее карьеры представитель этого СМИ отказал ей в найме на работу из-за «недостаточно большой груди». 

  9. Să cari peştişorul din acvariu cu tine nu ar fi ceva atât de ieşit din comun... Dar când îl cari în scobitura de la claviculă, lucrurile se complică!

  10. В американском округе Монтгомери, штат Техас, женщина подбросила двухлетнего ребенка чужой семье под дверь и убежала.