Noutăți

5842 Noutati în această categorie

  1. Iulia Vrabie și Tatiana Segova sunt eleve în clasa a XII-a A, la liceul „Liviu Deleanu” din municipiul Chișinău. Tinerele au realizat un material video pe tema educației media, care a fost desemnat câștigător al concursului desfășurat în cadrul Săptămânii Educației Media 2019.

  2. De Ziua Mondială a Drepturilor Copilului, Biroul Național de Statistică (BNS) a elaborat un tabel cu cele mai importante date despre copiii din Republica Moldova.

  3. Un bărbat din Los Angeles a făcut publică lista cu dorințe de Crăciun pe care fiica sa de doar zece ani le-a scris. Cerințele fetiței sunt extrem de costisitoare.

  4. Finlanda se prezintă cu rezultate extrem de bune la examenele Programului de Evaluare Internațională a Studenților (PISA). În ciuda faptului că este o națiune mică, de 5,5 milioane de oameni, Finlanda asigură  în mod consecvent primele 5 locuri la fiecare categorie, devenind astfel vârful educațional din Europa și unul dintre cele mai puternice din lume. 

  5. Учёные рассказали об иммунных различиях и лекарствах будущего.

  6. Ce văd alții despre tine? 

  7. В 2009 году на экраны впервые вышел мультик «Маша и Медведь», который сразу полюбили не только дети, но и взрослые. Это первый российский проект, который стал коммерчески успешен на Западе. Оказывается, секрет «Маши и Медведя» не только в таланте художников, но и в грамотном продвижении и менеджменте.

  8. Когда люди учатся чему-то новому — языку, игре на музыкальном инструменте, математическому действию — они сталкиваются с трудностями.

  9. Adevarata fericire pornește din interior. Tu ești singura persoană responsabilă pentru tot ceea ce ai în viața ta. Doar tu deții puterea interioară de a trai viața pe care ți-o dorești.

  10. 36-летняя Лу Бентли из Мелтон-Моубрей, графство Лестершир (Великобритания), боролась с лишним весом еще с подростковых времен. Однако борьба никак не заканчивалась успехом, потому что Лу испытывала слабость перед фастфудом.