Noutăți

6070 Noutati în această categorie

  1. Наконец-то появились хорошие новости по части борьбы с коронавирусом. Стало известно о том, что первая страна в Европе победила COVID-19 . Об этом читайте далее.

  2. Conform datelor prezentate de ANSP, în R. Moldova se constată o relaxare în rândul populației, dar și a agenților economici, privind respectarea măsurilor de precauție.

  3. În timp ce multe dintre noi visăm să avem părul lung, știm că acest lucru nu e posibil fără două lucruri esențiale.

  4. Un tânăr britanic a povestit că, în urma unui accident a intrat în comă, după care s-a trezit crezând că are vârsta de șase ani și vorbind fluent limba franceză, pe care o făcuse la școală, dar fără să ajungă să o stăpânească, scrie a1.ro.

  5. Începând cu ziua de mâine, 3 iunie, Agenția Servicii Publice (ASP) își reia activitatea.

  6. La cei şapte ani ai său, motanul Omar din rasa Maine Coon, este deja vedetă pe Instagram. Acesta măsoară 1,20 m şi a ajuns la greutatea de 15 kg. Acest lucru îl face să fie considerat cea mai mare pisică din lume.

  7. Сopiii sunt în vacanţa de vară. În acest context, reprezentanţii Inspectoratului General pentru Situații de Urgență vine cu un șir de recomandări pentru elevi, părinți și bunei pentru a evita situaţiile de risc.

  8. Сегодня, 1 июня, в Международный день защиты детей, столичный зоопарк открывает свои двери.

  9. Cere şi ţi se va da. Cam aşa a fost şi în cazul comercianţilor de la pieţele din Chişinău şi Bălţi. După lungi proteste, autorităţile au cedat şi au dispus deschiderea acestor puncte comerciale, văzute de unii deja ca potenţiale focare.

  10. Общественная организация Părinți Solidari («Солидарные родители») собирает подписи под онлайн-петицией к властям с требованием срочно открыть детские сады. Её составители убеждены, что дети находятся в большей опасности, когда родители их оставляют без присмотра дома или, наоборот, берут с собой на работу.