39 Noutati în această categorie

  1. La o lună după ce a ajuns în SUA, Valeria Nemțeanu, o tânără de doar 17 ani din Ungheni, a ajuns pe prima pagină a unui ziar local din statul Nebraska.

  2. O tânără din Strășeni a fost desemnată cu titlul „Cel mai frumos chip din lume”, la concursul Miss Tourism Global 2018, care s-a desfășurat în Shanghai, China.

  3. После участия в шоу «Românii au talent», Ева Тимуш снова вернулась в Румынию, чтобы на этот раз покорить публику и жюри конкурса «Vocea României».

  4. Еще один молодой талант покинул Молдову. Чудесная девчушка Ионела Цэруш из детской танцевальной пары, прославившей нашу страну на весь мир, подросла и перебралась в Великобританию.

  5. Pe Dana Muntean am cunoscut-o acum mai bine de cinci ani, când era parte din echipa noului departament format pe lângă Guvernul Republicii Moldova - Biroul pentru Relații cu Diaspora.

  6. Cupidon a lovit din plin! Deși este căsătorit de 47 de ani și are o căsnicie solidă, Nicolae Botgros pare să trăiască o relație paralelă cu o solistă mai tânără cu 27 de ani decât el.

  7. Copiii cu autism au de obicei dificultăți în a comunica verbal și a-și controla stresul și anxietatea, iar acest lucru le afectează viața socială și succesul la școală.

  8. Уроженка Молдовы, проживающая в Лондоне, собирает денежные средства для детей. В свой день рождения она не ждет дорогих подарков или пышных сюрпризов, а только желает сделать доброе дело.

  9. Розалия Спирер стала первой женщиной-архитектором Молдавии. Несмотря на то, что профессия архитектора была преимущественно мужской, Розалии удалось доказать, что она ни в чём не уступает мужчинам-архитекторам.

  10. Este o persoana multilateral dezvoltata si recunoaste ca se plictiseste enorm daca practica acelasi lucru pentru mai mult timp: "Am inceput cu diferite concursuri si campionate in Moldova si nu numai." spune ea.