O mamă și fiica ei creează portrete excepționale pe asfalt


  Jan Riggins și fiica sa de 13 ani nu se plictisesc în carantină. Acestea au ținut neapărat să își înveselească vecinii, mai ales după ce s-a anunțat că festivalurile și concertele programate nu vor mai avea loc.

collage555.jpg

Cele două au început să deseneze în fața caselor diverse personaje din desene animate și filme. Potrivit Bored Panda, Jan este pasionată de cretă și desenele pe asfalt încă de la 5 ani. De atunci a participat la o mulțime de competiții și s-a ales cu premii de măsură.

stunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-astunning-mother-daughter-chalk-art-jan-a

zugo.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   Astfel, fotografiile cu copila au devenit rapid apreciate de internauți, iar părinții – lăudați că promovează arta și activitățile creative, chiar și în izolare.

   zugo.md
  • Calandrella
   De Calandrella
   Copilul preșcolar este înzestrat cu o creativitate primară, pe care o putem sesiza în dorința lui puternică pentru joc, povești, desene și diverse alte forme de manifestare artistică.
   La această vârstă se conturează, deci, potențialul său creativ, iar rolul părintelui este acela de a îl ajuta să și-l dezvolte și să și-l exprime.
   Psihologii susțin, în general, că a fi creativ înseamnă a crea ceva nou, original și adecvat realității. 
   A crea înseamnă a face să existe, a aduce la viață, a cauza, a genera, a produce. 
   Creativ este cel care se caracterizează prin originalitate, expresivitate și este imaginativ și inovativ. 
   Încurajarea creativității este foarte importantă, nu doar la această vârstă, ci și mai târziu.
   Pentru că, în timp, copilul va reuși să aleagă de unul singur modalități creative de exprimare, noi, părinții, putem avea un rol important, stimulând creativitatea lui la o vârstă cât mai mică. Iată câteva activități care pot ajuta:
   Încurajează-l să-și exprime trăirile prin intermediul desenului și a picturii. Atelierele de creație pot fi un mediu excelent prin care își poate manifesta aceste abilități, astfel încât nimic să nu stea în calea creativității sale. Dacă celui mic îi place să danseze, să se implice în piese de teatru și să experimenteze cu diverse materiale, creând figurine și machete, ar trebui încurajat să participle la astfel de activități. Un rol esențial al acestora este și acela de a-i spori copilului încrederea în sine. Creează-i copilului tău cadrul potrivit pentru joc. Acesta este o activitate esențială în copilărie iar multitudinea de jocuri individuale și de echipă stimulează nu doar creativitatea, ci îl învață pe copil ce înseamnă colaborarea, spiritul de echipă, dar și competitivitatea. Încurajează-l să se exprime liber, citește-i povești cărora le poate modifica finalul, urmăriți un șir de ilustrații pe bază căror să creeze propria poveste, îndrumă-l să urmărească programe adecvate vârstei sale și să realizeze propria bandă desenată. Având atâtea resurse la îndemână pentru dezvoltarea și încurajarea manifestării laturii creative a copiilor, nu puteam decât să depunem toate eforturile noastre în acest sens, astfel încât să creștem copii împliniți.
    
   smartandhappychild.ro
 •