6 trucuri ca parfumul tău să reziste pe tot parcursul zilei


    Ştii foarte bine și tu cât de neplăcute pot fi acele veri în care temperaturile cresc dincolo de limita de confort. Praful, transpirația și toate problemele de igienă pe care această perioadă le aduce în prim plan trebuie tratate cu atenție și un pic de stil. Nu îți poți permite nicio scăpare, motiv pentru care indiferent câte grade apar în termometre, prezența ta trebuie să fie de fiecare dată ireproșabilă. Aici, parfumul tău poate avea un mare cuvânt de spus, mai ales dacă știi cum să îl folosești inteligent, încât să te țină toată ziua, pentru a te bucura de prospețime în fiecare clipă. În primul rând, alege cu mare grijă un parfum de calitate pentru femeie care să îți ofere aerul special de care ai nevoie. Apoi, urmărește un ghid extrem de util, mai ales acum, când vin cele mai călduroase zile din an.

beauty-fragrance-girl-6404.jpg

6 trucuri ca parfumul tău să reziste pe tot parcursul zilei:

Hidratează-ți pielea

Dacă ai pielea grasă, atunci ai mare noroc, pentru că parfumul va rezista mai mult în această condiție. Dacă nu, atunci asigură-te că pielea este bine hidratată, altfel este posibil să ai parte de surpriza neplăcută ca după câteva ore să nu se mai simtă nimic.

Care sunt zonele cheie pentru o eficiență maximă a parfumului

În niciun caz parfumul nu trebuie aplicat pe haine, pentru o eficiență maximă. Zonele ideale ale corpului unde trebuie să te parfumezi sunt încheieturile mâinilor, după ureche, la baza gâtului, în spatele genunchilor și la încheietura cotului.

accessories-body-bottle-1253588.jpg

Ce trebuie să nu faci după ce ai aplicat parfumul

Una dintre marile greșeli pe care multe femei le fac, iar tu ar trebui să o eviți, este frecarea încheieturilor după ce parfumul a fost aplicat. Acest obicei nu face decât să elibereze moleculele parfumului, irosind o mare parte din el.

Cum trebuie depozitat parfumul

Modul în care parfumul este depozitat poate afecta calitatea acestuia și rezistența după ce a fost aplicat. Astfel, evită să îl ții în baie, unde e foarte multă umezeală și, de multe ori, foarte cald. Alege în schimb să ții sticluța de parfum într-un loc întunecat și răcoros. În niciun caz nu trebuie să stea într-un loc unde este bătut de soare.

bottle-bright-care-965992.jpg

Aplică parfumul pe peria de păr

Parfumarea părului este un obicei la care multe femei apelează, dar majoritatea o fac complet greșit. Nu mai aplica parfumul direct pe păr, pentru că acest obicei te-ar putea lăsa cu fire uscate. Mai simplu și eficient este să aplici parfum pe peria de păr înainte să o folosești. În acest fel vei reuși să aduci prospețime părului tău, fără să-l afectezi, iar parfumul va rezista mai mult timp.

Parfumează-te imediat după duș

Unul dintre cele mai bune moduri în care te poți prelungi efectul unui parfum este folosirea acestuia imediat după ce ai ieșit din duș. Acest lucru se datorează faptului că în acel moment toți porii tăi sunt deschiși. În plus, vei evita situația neplăcută în care riști să îți pătezi bijuteriile atunci când aplici accidental parfum peste ele.

unica.ro
Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.