Piept de pui cu portocale


    O combinaţie dulce-acrişoară în care cărniţa se poate bălăci în voie. Ai încercat până acum să faci piept de pui cu portocale?

57add8dbb4bc2_pieptpuiportocale.jpg

 

TIMPI DE PREPARARE

  • Timp de preparare: 10 min
  • Timp de gatire: 10 min
  • Gata in: 20 min


INGREDIENTE

  • 1 lingura rozmarin uscat
  • 1 lingura făină
  • 40 g unt
  • suc de la 1/2 de lămâie
  • 2 portocale
  • 600 g piept de pui
  • sare şi piper


PREPARARE

 


1. Se spală bine portocalele, se înlătură coaja care se taie în bastonaşe subţiri şi se opăresc 2 minute în apă clocotită. Se lasă la scurs.

 

2. Carnea se porţionează, se presară cu sare, piper şi se trece prin făină. Apoi se prăjește în untul topit.

 

3. Se adaugă sucul de portocale şi cel de lămâie şi se mai lasă 5 minute pe foc presărând rozmarinul şi coaja.

 

unica.ro





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.