Ingrediente
- 100 g şuncă presată
- 100 g brânză ricotta
- 1 pachet aluat de foietaj
- boia de ardei (iute sau dulce, după preferinţe)
- 1 ardei roşu
- parmezan ras
- ulei
- sare şi piper
- pătrunjel
Mod de preparare
Taie ardeiul şi şunca presată în cubuleţe mici şi căleşte-le în tigaie. Într-un bol, amestecă brânza, parmezanul, pătrunjelul mărunţit şi adaugă ardeiul şi şuncă prăjite. Pune şi boiaua de ardei şi sare şi piper după gust.
Aluatul de foietaj se întinde şi se umple cu compoziţia obţinuta, apoi se rulează şi se prind marginile pentru a nu curge. Taie felii rulada de foietaj şi aşează bucăţile într-o tavă, pe o hârtie de copt.
Încălzeşte cuptorul şi ţine tava la făcut cam 20 de minute. Foietajele sunt gata când încep să se rumenească.
Poftă bună!
Comentarii Recomandate
Nu sunt comentarii de afișat