Ingrediente (6 porţii)
- 285 g de iaurt grecesc, cu puţină grăsime sau deloc
- 1 linguriţă miere
- 60 g unt de arahide, plus 2 linguri
- 25 g afine
Preparare:
1. Într-un bol, adăugaţi iaurtul grecesc şi mierea şi amestecaţi până se combină.
2. Transferaţi 6 linguri de amestec în 6 forme de brioşă.
3. Băgaţi la microunde untul de arahide timp de 15 secunde. Se pune o lingură de unt de arahide înmuiat peste fiecare lingură de iaurt.
4. Presăraţi afine peste untul de arahide şi apăsaţi uşor.
5. Se congelează până devin gustări solide din iaurt şi unt de arahide, aproximativ 2 ore.
Vedeți în video de mai jos ce trebuie să faceți pas cu pas:
Poftă bună!
Comentarii Recomandate
Nu sunt comentarii de afișat