Ingrediente:
- 500 de grame de creveţi
- un ou
- 15 linguri de făină
- o linguriţă de praf de copt
- două căni de fulgi de cocos
- 300 ml de ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Într-un bol mare, amestecă o jumătate de cană de făină cu bere şi praful de copt. Cealaltă cană de făină pune-o în două boluri separate.
Ulterior, trece creveţii prin făină, scufundă-i prin amestecul de ou şi bere, iar apoi trece creveţii prin cocos şi pune-i într-o tavă în care ai întins hârtie de copt.
Lasă totul la frigider pentru 30 de minute, după care prăjeşte creveţii în ulei încins .
Scoate-i apoi pe prosoape de bucătărie şi serveşte-i cu sos dulce acrişor, cu usturoi ori cu o salată.
Poftă bună!
Comentarii Recomandate
Nu sunt comentarii de afișat