Ingrediente :
- 1 kg de carne tocată
- 1 morcov
- 1/2 ţelină
- pătrunjel
- 5 căţei usturoi
- sare
- piper
- boia dulce
- boia iute
- 4 linguri pesmet
- 4 ouă
Pentru sos
- 2 linguri de ulei
- 200 g unt
- 1 ceapă roşie
- 1 lingură muştar
- 150 g smântână
- sare
- piper
- 250 apă
Mod de preparare
- Amestecă ingredientele pentru chiftele şi prăjeşte-le bine pe toate părţile, apoi scoate-le pe un servet absorbant.
- Pentru sos, căleşte ceapa în ulei, adaugă muştarul şi sarea, apoi amestecă bine. Pune şi apa împreună cu smântâna.
- Lasă să fiarbă până se îngroaşă şi adaugă chiftelele. Presară pătrunjel şi serveşte. Poftă bună!
Comentarii Recomandate
Nu sunt comentarii de afișat