Caserolă cu chifteluțe marinate


    Masa ideală pentru zilele în care vrei să prepari ceva extrem de gustos, sățios și din ingrediente binecunoscute! În 4 pași simpli, ușor de urmat chiar și de către cel mai nepriceput bucătar, faci o mâncare pe gustul întregii familii.

57557e727fffe_Clipboard6.jpg

 

TIMPI DE PREPARARE

  • Timp de preparare: 15 min
  • Timp de gatire: 35 min
  • Gata in: 50 min


INGREDIENTE

  • 1 pâine
  • 230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
  • 120 g maioneză
  • sare, piper, oregano, busuioc - după gust
  • 450 g chifteluțe făcute
  • 230 g mozzarella rasă
  • 750 g sos de paste/marinara


PREPARARE

  1. Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.
  2. Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
  3. Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra
  4. Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
  5. Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.


retete.unica.ro





Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișat



Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.