Ingrediente Broccoli cu brânză la cuptor
- 1 "buchet" de broccoli (200 g)
- 2 căni de brânză mozzarella (200 g)
- 1 linguriţă de ulei de măsline (15 ml)
- 1 lingură de sare de mare (15 g)
- 2 căţei de usturoi
Mod de preparare Broccoli cu brânză la cuptor
În primul rând, fierbeţi broccoli timp de 10 minute. Puneţi apă cu sare într-o oală, iar atunci când începe să fiarbă scufundaţi leguma.
După ce aţi gătit broccoli, lăsaţi-l deoparte să se răcească. Se taie imediat ce se răceşte.
Într-o tigaie, puneţi ulei de măsline şi usturoiul tocat, apoi adăugaţi cuburile de brocoli pe care le veţi căli. Asezonaţi cu sare şi piper, apoi adăugaţi mozaarella.
Turnaţi compoziţia într-un vas termorezistent şi băgaţi totul la cuptor, la 180 ° C, timp de 20 de minute.
Se serveşte cald. Poftă bună!
Comentarii Recomandate
Nu sunt comentarii de afișat