830 Noutati în această categorie

  1. Un deliciu culinar, extrem de sănătos, este supa cremă de conopidă cu un gust desăvârşit dat de baconul prăjit. Reţeta se prepară rapid şi este foarte săţioasă. O poţi consuma la masa de prânz sau la cină.

  2. O seară romantică înseamnă, pentru mulți dintre noi, un cadou bine ales și o cină romantică la un restaurant elegant. Dacă vrei să faci impresie, totuși, poți pregăti acasă totul pentru o seară specială în doi.

  3. Aripioarele condimentate, glazurate şi lipicioase sunt întodeauna o idee bună la cină. Se prepară imediat, iar rezultatul va fi cel aşteptat: toată lumea se va linge pe degete. 

  4. Consumată încă din Antichitate, rodia nu numai că are un gust deosebit şi multiple beneficii pentru sănătate, ci este cel mai plin de legende şi de simboluri fruct. Acesti biscuiţi se prepară repede şi sunt delicioşi!

  5. Dacă te-ai plictisit de reţeta clasică de negresă îţi recomandăm această reţetă delicioasă de negresă cu zmeură şi cremă de brânză.

  6. Ziua Îndrăgostiților nu este doar aceea în care îți etalezi aptitudinile de a cumpăra cele mai frumoase cadouri, ci și când îți poți răsfăța sufletul pereche cu delicii culinare pe măsură. Ingredientele proaspete și dragostea în cantități industriale – fac minuni. Fii sigur că această cină va deveni una de poveste și cu siguranță o veți repeta.

  7. În sezonul rece, usturoiul nu trebuie să lipsească din dieta noastră. Este foarte bun pentru sistemul imunitar, iar aroma sa inconfundabilă dă o savoare deosebită mâncărurilor.

  8. Carne condimentată şi fragedă, cartofi rumeniţi, brânză care se topeşte: nu ai cum să dai greş cu această combinaţie apetisantă. E masa perfectă într-o zi friguroasă de iarnă!

  9. Романтическое настроение зависит не только от погоды за окном, количества просмотренных нетипичных фильмов о любви или времени, которое вы провели вместе с партнером. Это еще и старания, которые вы оба прилагаете каждый день.

  10. Cu gust tradiţional, ca la mama acasă, această reţetă de varză cu ciolan afumat este una autentică şi îţi va răsfăţa în mod sigur papilele gustative. Se serveşte cu ardei iute pentru un plus de savoare!