768 Noutati în această categorie

  1. Ce zici de o cină delicioasă, cu foarte puţine calorii. Încearcă o reţetă inedită prin care să combini ananasul cu salata şi cu bucăţi de pui preparate simplu, pe grill. Dressingul de lămâie va completa gustul. Ai încercat-o?

  2. Dacă ţi-ai propus să-i surprinzi pe cei dragi la masa festivă de Crăciun atunci trebuie să ştii că nu trebuie să lipsească peştele. Există numeroase reţete simple pe care le poţi prepara şi, mai mult de atât, nu implică nici efort financiar şi nici prea mult timp.

  3. Carnea de porc este vedeta Sărbătorilor de iarnă, însă nu toţi obşinuiesc să o consume. În aceasta situaţie, puiul este salvare, iar varietatea de reţete pe care le poţi prepara vor face din masa de Crăciun una savuroasă.

  4. Dacă eşti în căutarea unei reţete delicioase de post atunci trebuie să încerci să prepari ciulama de post, o mâncare savuroasă şi uşor de gătit.

  5. Empanadas sunt de origine latină, plăcinte sau pateuri pentru noi, europenii. Delicioase şi uşor de preparat, aceste antreuri sunt potrivite pentru a fi servite drept gustări. Reţeta aceasta este cu legume, însă se pot prepara şi cu pui sau cu brânză.

  6. Este excelent pentru un mic dejun rapid, simplu, delicios, perfect pentru începutul zilei cu mai multă energie. Încearcă această reţetă de sandviş cu avocado şi căpşuni. Poţi folosi, în funcţie de preferinţe, struguri, mandarine sau ananas. Sunteţi gata să încercaţi? Vă puteţi imagina gustul acestei combinaţii incredibile?

  7. Nu mai ştii ce să găteşti, dar parcă ai vrea să încerci un preparat nou? Atunci surprinde-i pe cei dragi cu piept de raţă la cuptor. Reţeta nu e deloc complicată şi îţi va înnebuni simţurile, cu siguranţă.

  8. Iubeşti prăjiturile cu fructe? Atunci sigur o să îţi placă şi această reţetă de prăjitură cu ciocolată şi fructe confiate.

  9. Îţi propunem un preparat lacto-vegetarian inedit, dar foarte gustos. Legumele consistente, cremozitatea smântânii, frăgezimea aluatului, toate vor face ca acest quiche să fie noul tău preferat.

  10. Bucătăria din Republica Moldova, are, cum era firesc, influenţe pe care le regăsim în toată zona Balcanică, zonă marcată de-a lungul timpului de multe migraţii şi cuceriri. Ea are multe preparate în comun cu bucătăria românească, dar şi multe influenţe din bucătăria rusă.