734 Noutati în această categorie

  1. Традиционные японские пирожки из клейкого риса и фасоли адзуки с соусом мисо вашего собственного приготовления!

  2. Ce zici dacă înlocuiești rețetele din carne cu o rețetă delicioasă de somon la cuptor? Se prepară ușor și e un răsfăț gustativ pentru toată familia.

  3. Știai că supa cremă de mazăre ajută la reglarea tensiunii arteriale și previne accesul în greutate? Este bogată în vitamine, minerale și proteine. Se prepară ușor cu ingrediente pe care le găsești în orice anotimp, iar gustul este unul minunat.

  4. 18-летний кондитер по имени Жозе готовит невероятно красивые десерты. Он утверждает, что жизнь слишком коротка, чтобы есть скучную еду. Все его сладкие шедевры изготовлены из веганских продуктов, поэтому не повредят даже тем, кто на диете. 

  5. Vrei să îţi surprinzi prietenele sau colegii de birou cu un desert simplu, dar de efect? Atunci trebuie să prepari şi tu această reţetă simplă şi rapidă de gustări de iaurt şi unt de arahide, pe care le poţi orna cu fructe de pădure sau cereale. 

  6. Dacă eşti mare amatoare de ciuperci, atunci toamna asta ar trebui să te răsfeţi cu preparate simple, pe care le poţi găti cu uşurinţă la tine acasă. Vă propunem o rețetă rapidă de pui ca în Toscana.

  7. Nu are cursuri de specialitate, însă gătește de minune. Florentinei David, una dintre concurenții MasterChef, îi place să experimenteze şi să încerce diferite rețete, unele chiar să le și inventeze, de exemplu clătite cu buline, care într-un timp au fost un virus pe internet, după cum ne-a mărturisit chiar ea.

  8. Cu toții știm cât de sănătos și delicios este un Avocado, ceea ce înseamnă că este alegerea perfectă pentru dimineaţă. Aşa că două bruschete cu ou şi avocado îţi vor lua foarte puţin să le pregăteşti şi îţi vor ţine de foame până la ora prânzului.

  9. В детстве у мамы всегда был “в рукаве” свой особенный рецепт от простуды: кто-то помнит молоко с маслом и медом, кто-то пил сок редьки. К этим рецептам можно добавить еще парочку с участием банана. 

  10. O gustare completă şi sănătoasă: brioşe sărate, pe care le poţi prepara rapid pentru cei mici, dar care sunt foarte bune şi a doua zi, la pachet. Iată de ce ai nevoie și cum să le prepari.