Mary Kay Beauty Breakfast - frumusețea unește femeile


  Femeile sunt toate diferite. Diferite sunt și interesele, viziunile, ocupațiile și gusturile lor, dar când vine vorba de frumusețe, cu siguranță vor găsi o cale să se adune, să împărtășească experiențele, să afle și să încerce lucruri noi. Asta s-a întâmplat săptămâna trecută la evenimentul Mary Kay Beauty Breakfast - femeile s-au adunat la o terasă pentru a testa împreună un nou produs Mary Kay. 

5.jpg

Este vorba despre Timewise 3D - bază de machiaj cu efect de îmbunătățire a pielii, cu nuanțe ideale, obținute cu ajutorul tehnologiei IntelliMatch, proprietăți de prevenire a îmbătrânirii premature a tenului Age Minimize 3D și o rezistență de până la 12 ore. 

1.jpg

Evenimentul s-a dovedit a fi mai mult decât un simplu ”beauty breakfast”, deoarece reprezentanți ai companiei, directorii de vânzări, precum și simple invitate și-au relatat propriile povești de succes, au împărtășit ”secretul” unei cariere înfloritoare și au vorbit despre modul în care poți combina armonios viața profesională cu cea personală. De asemenea, invitatele au avut posibilitatea să afle mai multe despre oportunitățile pe care le primesc femeile care aleg să se angajeze la compania Mary Kay, dar și despre modul în care un astfel de job îți poate schimba viața în fiecare zi. 

2 2.jpg

Iar cum nicio întâlnire ”între fete” nu poate trece fără gustări pe măsură și băuturi alese, invitatele s-au delectat cu Mimosa - cocktail-ul preferat al fondatorului companiei Mary Kay. De asemenea, oaspeții au avut parte de o tombolă cu premii și cadouri pentru fiecare. 

2.jpg

4.jpg

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Cu toate că ne petrecem destul timp confruntându-ne cu menstruația și ovulație, acestea sunt încă un mister despre care învățăm lucruri pe măsură ce timpul trece.
   Așadar, am creat o listă cu lucrurile mai puțin știute despre ovulație, astfel încât să putem identifica ce este sănătos, ce lucruri denotă probleme medicale și aspectele cărora trebuie să le acordăm o atenție deosebită.
   1. Ce este ovulația?
   Parte esențială a ciclului tău menstrual, ovulația apare în momentul în care ovulul este eliberat din ovar. Acesta este momentul oportun pentru a concepe un copil, întrucât, dacă ovulul este fertilizat, procesul va duce la sarcină. Dacă este lăsat nefertilizat, ovulul se va dezintegra iar mucoasa uterină o să fie eliberată odată cu menstruația ta.
   Înțelegerea procesului de ovulație și identificarea zilelor fertile vă poate ajuta să preveniți sau să facilitați o sarcină. De asemenea, vă poate ajuta să diagnosticați anumite afecțiuni medicale.
   2. Când se întâmplă?
   În cele mai multe cazuri, ovulația se întâmplă în jurul zilei 14 a unui ciclu menstrual de 28 de zile. Cu toate acestea, nu toate femeile se încadrează în această categorie – așadar, zilele fertile pot varia. În general, ovulația are loc în cele patru zile înaintea sau după mijlocul ciclului tău menstrual.
   Orice factor care influențează pulsul hormonal din creierul tău îți poate da peste cap ovulația. Factorii de mediu, cât și interni, cum ar fi stresul, alimentația și modificările în rutina de sport pot determina ca ovulația să se întâmple mai devreme sau mai târziu.
   3. Cât durează?
   Procesul de ovulație începe odată cu eliberarea hormonului de stimulare foliculară, de obicei între zilele 6 și 14 ale ciclului menstrual. Acest hormon ajută ovulul să se maturizeze – iar când acesta este matur, corpul tău eliberează o cantitate mare de hormoni de tip luteinizant, declanșând eliberarea oului. Iar ovulația se întâmplă în 28-36 de ore după eliberarea hormonului luteinizant.
   Ovulația durează doar câteva minute sau ore, iar dacă încerci să rămâi însărcinată, s-ar putea să te dezamăgească această veste. Vestea bună este că, de fapt, sunt șase zile în fiecare lună în care actul sexual poate să ducă la sarcină – acestea se numesc zile fertile.
   4. Ovulație: Simptomele
   Pe măsura ce ovulația se apropie, secreția ta vaginală se va îngroșa ca textură și o să fie transparentă – poate chiar semăna cu albușurile de ou crude. După ovulație, volumul secreției o să fie redus. Alte simptome ce pot indica apropierea ovulației sunt sângerarea ușoară, creșterea libidoului, dureri abdominale și temperatura ridicată a corpului.
   Cu toate acestea, simptomele nu se aplică tuturor femeilor – așadar, în momentul în care încercați să identificați zilele fertile, existența acestor simptome trebuie pusă pe al doilea loc.
   5. Unde se încadrează ovulația în ciclul tău menstrual?
   Ciclul menstrual se resetează în ziua în care menstruația apare – acesta este începutul fazei foliculare, unde ovulul se maturizează și este eliberat ulterior în timpul ovulației, în jur de ziua 14.
   După ovulație urmează faza luteală – dacă sarcina se produce în timpul acestei faze, hormonii vor împiedica apariția fluxului menstrual. În caz contrar, menstruația va apărea din nou în ziua 28. Cu alte cuvinte, ovulația apare în cele mai multe cazuri la mijlocul ciclului menstrual.
   6. Poți ovula de mai multe ori în timpul unui ciclu?
   Răspunsul acestei întrebări este da – unele femei pot ovula mai mult de o dată pe lună. Studiile anterioare au sugerat că unele reprezentante ale sexului feminin pot ovula de două sau chiar trei ori într-un singur ciclu menstrual.
   Alte femei au abilitatea de a elibera mai multe ouă în timpul unei ovulații, fie în mod natural, fie ca parte din asistența pentru reproducere. Dacă ambele ouă sunt fertilizate, această situație poate duce la gemeni.
   7. Ovulația este singura perioadă în care poți rămâne însărcinată?
   Din păcate sau din fericire, ovulația nu este singura perioadă din lună în care poți rămâne însărcinată. În timp ce ovulul poate fi fertilizat numai în 12 până la 24 de ore de la eliberare, sperma poate să trăiască în organul reproducător până la cinci zile. Așadar, dacă ai contant sexual înainte de ovulație sau în timpul acesteia, poți rămâne însărcinată.
   8. Ce este „fereastra fertilă”?
   Contrar perspectivelor pe care le împărtășesc femeile asupra sarcinii, nu poți rămâne însărcinată în orice zi a lunii – de fapt, există un număr mic de zile în care putem să concepem un copil, iar acelea fac parte din zilele fertile.
   Cele șase zile dinaintea și incluzând ovulația reprezintă „fereastra fertilă” și sunt zilele în care poți rămâne însărcinată. Sperma poate aștepta câteva zile în trompele uterine, gata să fertilizeze ovulul odată ce a fost eliberat. Odată ce oul este în trompele uterine, acesta trăiește aproximativ 24 de ore, încheind astfel șirul zilelor fertile.
   9. Îți poți urmări ovulația?
   În timp ce o ecografie în cabinetul medicului sau unele teste de hormonale sunt cele mai recomandate, există diverse modalități de a urmări ovulația chiar la domiciliul tău.
   Diagrama temperaturii bazale a corpului presupune să vă luați temperatura cu ajutorul unui termometru în fiecare dimineață, pe parcursul ciclului menstrual pentru a înregistra modificările acestuia. Prezența ovulației este confirmată după ce temperatura a rămas ridicată la nivelul inițial timp de trei zile.
   De asemenea, testele pentru ovulație sunt la îndemâna oricui, întrucât se găsesc la orice farmacie și stabilesc prezența ovulației prin detectarea hormonilor din urină.
   10. Ce metodă funcționează cel mai bine?
   Analizarea temperaturii corpului poate să fie una eronată, întrucât există o serie de factori care vă influențează temperatura, precum problemele de sănătate sau consumul de alcool.
   Monitoarele de fertilitate, pe de altă parte, se mândresc cu potențialul de a-ți crește șansele de sarcină, după doar o lună de la utilizare. Totuși, aceste metode s-ar putea să nu funcționeze la fel pentru toată lumea.
   11. Cât de des trebuie să fie contactul sexual ca să rămâi însărcinată?
   Un contact sexual în timpul zilelor fertile este destul ca să poți concepe un copil – cuplurile care încearcă în mod activ să facă copii își pot crește șansele având contact sexual în fiecare zi a ferestrei fertile. Cel mai bun moment pentru a rămâne însărcinată este cu două zile înaintea ovulației și în timpul acesteia.
   12. Dar dacă nu încerci să rămâi însărcinată?
   În cazul în care doriți să preveniți sarcina, este important să utilizați metode contraceptive în timpul ferestrei fertile – fie că este vorba despre pastile sau prezervativ. Deși metodele tradiționale, precum prezervativele, sunt mai bune decât lipsa protecției, este recomandat să optați pentru o metodă mai eficientă.
   13. Ce se întâmplă dacă oul este fertilizat?
   Dacă ovulul este fertilizat, începe procesul de divizare în două celule, apoi în patru și așa mai departe, până se ajunge la 100 de celule – iar acest număr trebuie să se implanteze cu succes în uter pentru ca sarcina să apară.
   Odată implantat, hormonii estrogeni ajută la îngroșarea mucoasei interne – acești hormoni trimit, de asemenea, semnale către creier ca să oprească fluxul menstrual, astfel încât embrionul să-și poată continua dezvoltarea.
   14. Dar dacă nu este fertilizat?
   Dacă ovulul nu este fertilizat, acesta se va dezintegra. Hormonii indică organismului că poate să înceapă menstruația, care durează între două și șapte zile.
   15. Ce se întâmplă dacă nu ovulați în mod regulat?
   În cazul în care vă urmăriți ovulația regulat, de la o lună la alta, puteți observa că aceasta nu respectă un anumit tipar – în unele cazuri, există luni în care nu ovulați deloc. Acesta este un motiv pentru a vorbi cu un medic specialist.
   Deși factorii precum stresul sau dieta pot afecta ziua exactă a ovulației de la o lună la alta, există, de asemenea, afecțiunile medicale, cum ar fi amenoree, care implică ovulația neregulată sau inexistența acesteia. Aceste afecțiuni pot provoca dezechilibre hormonale, inclusiv excesul de păr facial sau corporal, acnee și chiar infertilitate.
   elle.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Bella Hadid este un model de succes, iar recent, un chirurg plastician, Julian De Silva, a descoperit faptul că modelul în vârstă de 23 de ani este aproape de perfecțiune, conform Raportului de Aur Grecesc de Frumusețe Phi. De Silva a descoperit faptul că după ce i-a măsurat ochii, sprâncenele, nasul, buzele, bărbia, mandibula și forma feței, procentul este de 94,35 % aproape de Raportul de Aur.
   „Lista a fost făcută având la bază cele mai recente tehnici de mapare computerizate care ne permit să rezolvăm unele mistere cu privire la ce anume face pe cineva să fie frumos din punct de vedere fizic, iar tehnologia ne este de folos atunci când trebuie să planificăm intervenția chirurgicală a pacienților”, a explicat De Silva într-o postare pe Instagram.
   De Silva a mai spus faptul că acest raport datează încă din perioada Renașterii Europene, când artiștii și arhitecții din acele vremuri se foloseau de acest raport în lucrările lor. „Acest raport se concentrează pe simetrie și proporție și are în vedere măsurarea lungimii și lățimii feței cuiva și împărțirea acelui număr, rezultatul ideal fiind unul de 1.6. Sunt luate în considerare și alte măsurători faciale care cataloghează o femeie drept ‘mult mai frumoasă’ dacă acele numere sunt egale.”
   „Pentru a fi considerată ‘frumoasă’ conform Raportului de Aur, lungimea urechii trebuie să fie egală cu lungimea nasului, iar lățimea unui ochi să fie egală cu distanța dintre ochi”, a mai spus De Silva.
   Doctorul Julian De Silva a mai analizat și alte trăsături faciale ale altor vedete, printre care Beyonce, care se situează pe locul al doilea după Bella Hadid, cu un procent de 92.44, Amber Heard cu 91.85, Ariana Grande cu 91.81 și Taylor Swift cu 91.64.
   elle.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Alina Yakupova, în vârstă de doar șase ani, din Moscova, Rusia, a început să să facă modelling de la patru ani. Acum, însă, după ce a apărut în mai multe pictoriale și după ce a adunat zeci de mii de urmăritori pe Instagram, ea a fost desemnată ”cea mai frumoasă fetiță din lume”. 

   Alina a apărut în numeroase pictoriale ale unor branduri celebre și continuă să impresioneze o lume întreagă cu frumusețea ei răvășitoare. Ochii ei, de un albastru ireal, dar și părul blond miere au cucerit oameni din toate colțurile lumii, ea având, la doar șase ani, fani din Germania, Costa Rica și chiar California.

   ”Fetița asta e cea mai frumoasă”, a comentat cineva, în timp ce altcineva a scris: ”Atât de drăguță, atât de dulce. Un adevărat înger!”

   Alina nu este primul model din Rusia care cucerește inimi de pe întreg mapamondul. În urmă cu doi ani, Anastasia Knayazeva devenea cunoscută pe rețelele sociale, mulți internauți fiind uimiți de frumusețea ei răvășitoare. Mai mult de atât, de-a lungul timpului, ea a avut contracte cu branduri celebre precum Monnalisa Kids, Yudashkin Kids și Gloria Jeans
   a1.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Despre aceasta arată datele studiului Women, Peace, and Security Index (WPS Index), publicat de revista americană National Geographic.
   La realizarea studiului au mai participat Institutul Georgetown pentru Femei, Pace şi Securitate, precum şi Institutul de Cercetări pentru Pace din Oslo. 
   La întocmirea clasamentului au fost folosiţi trei indicatori principali: implicarea în viaţa politică, socială şi economică, securitatea şi justiţia, care, în general, se înţelege ca lipsa discriminării. 
   În total, ratingul include 167 de ţări ale lumii. Norvegia se află pe primul loc, iar locul doi îl ocupă Elveţia. Locul trei este împărţit de Finlanda şi Danemarca. 
   Rusia se află pe locul 51, România este pe locul 53, iar Ucraina se află pe locul 105. Pe ultimele trei locuri în clasament s-au plasat Siria, Afganistan şi Yemen.
   infotag.md
 •