Hype si agitatie printre influencerii instagramului moldovenesc cu ocazia dechiderii Muzeului Frumusetii Viorica Cosmetic!


    Rare sunt evenimentele unde poti fi vazute bloggeritele de top din Moldova adunate intr un singur loc, dar si cind se aduna – iese show!

    Asa s-a intimplat la deschiderea Muzeului Frumusetii inaugurat de Viorica-Cosmetic pe 17 mai. Aici au participat cele mai frumoase si populare insta-fete de la noi din tara.

1.jpg

Dar nu erau bloggeritele noastre atit de populare si iubite daca se limitau doar la asta! Pe linga live-uri interactive din Muzeul Frumusetii, in care fetele au aratat care e mai priceputa si originala in ale cosmeticelor, acestea s-au lasat implicate si intr-un challenge lansat de Ruxy, care si-a provocat serios colegele de breasla! Fiecare dintre ele trebuia sa demonstreze utilizarea scrubului pe pielea proprie! Asa ca internautii s-au bucurat de etalara picioruselor si umerilor in toata splenodarea lor in procesul de scrubing. 

Instragramul a inregistrat mii de viziualizari pe paginile bloggeritelor noastre dupa ce fiecare a facut cite un instastory in care demonstrau utilizarea scrubului preparat la Viorica-Cosmetic.

Fiindca daca fetele noastre spun – fetele noastre fac! 

7.jpg   8.png

Pe paginile lor de Instagram fetele s-au impartasit cu emotiile si trairile de la acest eveniment. 

Lilu (Lilia Ojovan): ”Am fost placut surprinsa de diversitatea informatiei si a exponatelor prezentate in noul Muzeu al Frumusetii. A fost un moment miscator, cind la vederea samponului Victorita de alta data, mi-au fost trezite emotii si amintiri din copilarie. ”

3.jpg

Ruxy: ”Imi declar oficial dragostea si sentimentele pure fata de produsele de la Viorica. Sunt innebunita de acest miros de struguri!!!”

Surpriza serii, care a uimit pe toti oaspetii, a fost, prezentatoare si modelul din Romania – Bianca Dragusanu! O prezenta care a infrumusetat evenimentul si a comunicat activ atit cu gazdele, cit si cu ceilalti invitati si care se pare ca s-a simtit minunat la Chisinau. Fapt pe care nu a ezitat sa-l marturiseasca pe pagina ei de Instagram, unde a recunoscut ca s-a indragostit de acest loc frumos si ca recomanda cu incredere produsele de la compania Viorica, care de altfel este prezenta si pe piata romaneasca.

Bianca Dragusanu :„Onorata sa fiu cea care a deschis oficial Muzeul Frumusetii Viorica Cosmetic din Chisinau! Produse senzationale de care ma declar indragostita! „ 

4.jpg

Bianca impreuna cu doamna Maria Borta director general Viorica Cosmetic au taiat panglica rosie, astfel inaugurind oficial Muzeul Frumusetii, care isi deschide usile pentru toti vizitatorii si iubitorii de frumos.

Acest Muzeu vine sa puncteze o noua destinatie turistica pe harta Chisinaului. Aici se regasesc exponate de produse ce au fost create de Viorica-Cosmetic pe parcursul a 29 de ani de activitate – parfumurile de cândva, șamponurile Victoraș si Victorita binecunoscute de multe generatii, cremele in ambalaje retro creaza o atmosfera de-a dreptul unica. Aici mai pot fi gasite echipament si utilaje care se foloseau in producere de la fondarea fabricii. Un moment interesant este macheta intregului spatiu ce tine de fabrica Viorica-Cosmetic reprodus la scara 1:200. 

Vizitatorii pot sa se apropie maxim de ceea ce inseamna proces de elaborare si creare de produse cosmetice participind la master-class-uri organizate de ghizii Muzeului. Iar iubitorii de parfumuri pot trece si un test parfumeric, in urma caruia se va stabili cit de sensibile le sunt simturile olfactive si cit de bine se pricep in compozitii aromatice. Muzeul este mai mult decit o expunere de produse, dar modul interactiv si educational de a comunica cu clientii sai.

Toti doritorii de a vizita primul Muzeu al Frumusetii din Moldova o pot face pe adresa Chisinau, str. Mesager 1
cu rezervare prealabila la tel. 022836237
sau pe pagina de facebook https://www.facebook.com/vioricacosmetic/ 

15.jpg

 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.