Haine si accesorii pentru copii - Autentice, Exclusive, Naturale! 


  • 1346
  • Mi-e Dor este un nou brand pe piata autohtonă, specializat în creații exclusive și de o calitate superioară a vestimentației și altor accesorii pentru copii cu vârstele 0 - 2 anișori! 

Prezentarea brandului și a întregului specific va iniția în perioada 1 - 4 iunie, în cadrul celei mai mari expoziții pentru copii -  Kids Expo 2017, pe teritoriul Moldexpo, unde vă invităm și vă așteptă cu mare drag, pentru a ne cunoaște mai bine. 

Tot în cadrul expoziției, suntem încântați să vă propunem spre atenție o linie absolut specială de vestimentației pentru nou-născuți din primele zile ale vieții - Primul Sens. Calitatea Premium a produselor Primul Sens este testat în laboratoarele medicinale și a fost aprobat de către medicii pediatri  din Republica Moldova, fiind de asemenea recomandat de neonatologii de frunte a țării și de zeci de mame satisfăcute. Mai mult decât atât, Primul Sens oferă în premieră pentru țara noastră, hăinuțe de mărimi potrivite pentru bebelușii născuți prematur sau subponderali. 

Specificul Mi-e Dor ține de o abordare inovativă, atât în cea ce ține calitatea și tipurile de stofe utilizate, a tehnologiile de imprimare, cât și a implimentarii sistemelor ergonomice.

Mi-e Dor implimentează îprezintă la ziua de azi pe piața națională, în exclusivitate, 2 categorii de stofă certificate la nivel mondial. Este vorba despre 100 % bumbac neprelucrat chimic și care nu este supus vopsirii prin aplicarea cărorva substanțe nocive, precum și ultima inovație mileniară - stofa silicone-cotton. Acest know-how oferă cele mai înalte standarte de calitate și siguranță, așa cum stofa asigură mai întâi de toate protecția anti-bacterială a pielii sensibile a copiilor, nu permite reacții alergice, pastrând în același timp toate proprietățile naturale ale bumbacului.  

Varietatea colecțiilor propuse adresează pe scară largă toate preferințele mamelor, așa cum aceasta se diversifică de la articole vestimentare de zi cu zi, la cele cu o tentă festivă, de sărbătoare, de la stilul casual lejer la cel al copilului urban, de la seturi unitone la cele cu imprimeuri vesele și viu-colorate. 

DSC_9065.jpg

Și pentru că veni vorba de culori, o altă tehnologie modernă implimentată la Mi-e Dor, se referă la imprimarea digital-print, prin intermediul căreia hăinuțele prind viață prin coloritul lor bine definit și atractiv. În fabricarea produselor noastre, optăm deci, pe o cromatică bogată și bine aleasă ce tonifică si activează gustul pentru frumos, sporește creativitatea, dezvoltă memoria, inteligența și imaginația. 

Ergonomia hăinuțelor Mi-e Dor nu poate trece neobservată, așa cum ve-ți rămâne plăcut surprinși despre calitatea cusurilor, căptușelelor interioare, prelucrării cu grijă a fiecărui detaliu ce va conferi bebelușului Dvs. un confort nestingherit, fie că e pe durata somnului sau în activitățile zilnice. 

Mi-e Dor a fost conceput de către două mămici, care în primul rând au avut ca scop adresarea tuturor problemelor și dificultăților cu care se confruntă orice părinte, și nu doar cele legate de aspectul vestimentației.  Astfel, zi de zi, în familia Mi-e Dor ne consultăm cu psihologi și medici, cu specialiști din domeniul dezvoltării și educării copiilor, ne conformăm tendințelor inovatorii din sectorul dat, pentru a vă oferi prin munca noastră cele mai simple și eficiente soluții! 

Sperăm ca să reușim să vă punem la dispoziție toată experiența noastră de părinți, pentru a vă fi alături în minunata călătorie a creșterii copiilor!

Ne vedem la Kids Expo 2017! 

Partener Media General Mama.md

logo_mi-e_dor_color.png

Date de contact:

Telefon:  078 888 444, 069 999 928,

Site :   miedor.md   primulsens.md      miedorinfo@gmail.md

Adresă: str. Mitropolit Dosoftei, 124.


Поделись новостью с друзьями!