FinComBank participă la Expoziţia Naţională „Fabricat în Moldova”


    28 ianuarie 2015, Chişinău - FinComBank participă la ediţia a XIV-a a Expoziţiei Naţionale „FABRICAT ÎN MOLDOVA", organizată de Camera de Comerţ şi Industrie a RM, care se va desfăşura în perioada 28 ianuarie-01 februarie 2015, la Moldexpo.

La ediţia expoziţiei din anul curent, echipa FinComBank vine cu o promoţie specială pentru persoanele fizice la creditele pentru nevoi personale „Express Credit, iar pentru posesorii întreprinderilor micro şi întreprinderilor individuale - produse de microcreditare la condiţii avantajoase.

 

Oferta promoţională presupune acordarea gratuită a cardurilor de reducere pentru accesarea creditelor pentru nevoi personale „Express Credit, atât la standul FinComBank de la Moldexpo, cât şi la sucursalele băncii. Cardurile sunt valabile pe durata acţiunii promoţionale, în perioada 28 februarie - 31 iulie 2015 şi pot fi utilizate de persoanele fizice pentru a beneficia de reduceri la comisionul de acordare al creditului de la 30% până la 50%, în dependenţă de sumă solicitată.

 

Promoţia a fost creată special pentru realizarea viselor tale! Dacă vrei să decorezi casa, să pleci în vacanţă sau să studiezi în străinătate, noi îţi stăm la dispoziţie, cu Creditul pentru nevoi personale, prin care beneficiezi de suma necesară rapid, fără gaj şi cu un pachet minim de acte.

De asemenea, în această perioadă, FinComBank oferă produse de creditare special create pentru antreprenori individuali si micile întreprinderi de la 5 000 lei pînă la 1 100 000 lei, la condiţii promoţionale.

Venind în perioada 28 ianuarie -1 februarie 2015 la standul FinComBank de la Moldexpo sau în perioada 28 ianuarie -28 februarie la filialele băncii, antreprenorii interesaţi pot primi certificate în valoare de 500, 750 sau 1.000 lei pentru a beneficia de o reducere la comisionul de eliberare al creditului în cadrul programului de microcreditare.

Certificatul de 500 lei garantează o reducere la comisionul de acordare al creditului în cazul solicitării unui împrumut în sumă de la 30 000 lei pînă la 100 000 lei, certificatul de 750 lei - în cazul solicitării unui împrumut în sumă de la 100 001 lei pînă la 200 000, iar certificatul de 1 000 lei - în cazul solicitării unei sume de la 200 001 lei. Certificatele de reducere sunt valabile pînă la 31.03.2015.

Resursele creditare obţinute în cadrul Programului de microcreditare al FincomBank pot fi utilizate pentru suplinirea mijloacelor circulante, investiţii în mijloace fixe, lucrări de reparaţie, cheltuieli curente ale afacerii, ş.a. Totodată, Banca oferă credite pentru nevoi personale sau răscumpararea creditelor de la alte bănci.

După cum am menţionat, Banca oferă credite în sumă de la 5 000 lei pînă la 1 100.000 lei, (inclusiv fără gaj până 100 000 lei), iar termenul de acordare variază de la 3 luni până la 60 de luni, în dependenţă de produsul accesat.

 

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 47 de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

 

Pentru un credit în sumă de 50 000 lei pe termen de 36 luni, plata lunară a creditului constituie 1 834,70 lei. Dobânda anuală efectivă este de 20,02%, iar valoarea totală plătibilă (suma creditului + toate costurile aferente) este de 66 674.61 lei.

* Calculele sunt aproximative şi pot varia nesemnificativ în dependenţă de numărul zilelor în lună şi data acordării creditului.

 

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-932

E-mail: marketing@fincombank.com

Web site www.fincombank.cоm

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.