Fii Moș Crăciun tot anul împrejur!


    Decembrie e luna când ne amintim cu drag de anii copilăriei. Vă mai aduceți aminte cum ne adunam toți frații, surorile, nepoții la bunica pe sobă după o zi zburdalnică pe dealurile înzăpezite?

Cum ne furișam pe ascuns să mâncăm din ciocolatele cumpărate pentru colindători? Cum ne certam că nu puteam decide cine va pune steaua în vârful bradului? Vă mai amintiți cum în seara de Crăciun ne așezam lângă șemineul în care se auzea cum trosnesc lemnele, iar lumina beculețelor de pe brad licăreau în ochii noștri de copii fericiți?

SIM_7443.jpg


Pentru cineva dintre noi sunt dulci amintiri, iar pentru alții, acestea rămân a fi niște vise pe care ar vrea să le trăiască măcar o dată în viață. Din păcate, unii copilași au fost scutiți de grija părintească sau fac parte din familii care din anumite circumstanțe în viață nu reușesc să le ofere copilăria pe care am trăit-o noi cândva. Sărbătorile de iarnă ne dau contextul prielnic al magiei și ne conferă dorința de a ne transforma în Moș Crăciunul cuiva care încă mai speră să cunoască povestea. Cu toate acestea, mobilizarea noastră ca societate față de acești copii, are nevoie de un imbold și de o conștientizare că noi putem acorda ajutor nu doar o singură dată pe an. Moș Crăciun poți fi tot anul împrejur!

018.JPG


Actele de caritate din ajunul sărbătorilor sunt mereu binevenite. Cu toate acestea multe din produsele alimentare pe care le oferim nu reușesc să fie consumate, iar cadourile nu întotdeauna pot fi utilizate. Uneori uităm că atenția noastră personală poate trezi cele mai sincere emoții de fericire, iar copiii au nevoie să uite de griji și de lipsa acelor posibilități pe care le au copiii noștri nu doar o singură dată pe an, dar în fiecare zi.

011.JPG
 

Centrul sportiv distractiv pentru copii Panda Kids își deschide larg ușile pentru toți cei care doresc să dăruiască emoții de neuitat tuturor copiilor care nu au posibilitatea să aibă parte de o copilărie adevărată. Noi ne asumăm responsabilitatea să le oferim o zi plină de aventuri și momente frumoase, rupte ca din poveste, punând la dispoziție terenurile noastre de joacă. Tot de ce avem nevoie este de susținerea și implicarea fiecăruia ca să putem aduna cât mai mulți copii care au nevoie de această zi unică în viața lor! În timp ce copiii se distrează, veți putea vorbi cu educatorii sau părinții copiilor și veți afla ce produse și cumpărături au nevoie. Iar la final de zi, împreună cu partenerii noștri vom avea grijă ca fiecare copil să plece cu daruri și amintiri frumoase!

015.JPG019.JPG092.JPG


Pentru detalii și organizări accesați: www.pandakids.eu
Adresa: str.Testemițanu 29/5, Chisinau, Moldova

Email: pandakids.eu@gmail.com
Tel: (373) 68 9999 78

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.