Expoziția TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019 - economisim bani


  Rezervarea timpurie a pachetelor turistice îți oferă avantajul de a plăti mai puțin pentru sejurul planificat. Acum sezonul de rezervare timpurie este în plină desfășurare. Dar cum să alegi ce ai nevoie, economisind timp și, cel mai important, bani? Găsește locația unde poți obține oferte de rezervare ultra-timpurie de la mai mulți operatori de turism, adică reduceri suplimentare la ofertele de vacanțe.

туризм.jpg

Și această locație este expoziția TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019, unde în perioada 7 - 10 februarie, peste 40 de companii de turism din 9 țări vor prezenta oferte de rezervare ultra-timpurie în aproape toate direcțiile. Ofertele speciale vor fi valabile doar pentru 4 zile la C.I.E. Moldexpo. Deci, nu vă grăbiți să rezervați sejururi acum, pentru că expozanții au pregătit pentru vizitatori reduceri reale pentru rezervările timpurii și, în plus, loterii și licitații pentru pachete de odihnă.

Pentru toți cei care visează la litoralul bulgăresc - pe 9 februarie la expoziție va fi organizată Ziua Bulgariei. Vor fi puse la bătaie oferte de vacanță cu adevărat unice în această țară minunată, degustări de bucate naționale bulgărești, precum și evenimente distractive. Vă așteptăm cu drag!

Înregistrați-vă aici http://www.turism.moldexpo.md, primiți un bilet de intrare gratuit pentru toate cele 4 zile de expoziție și beneficiați de reduceri garantate la pachetele turistice!

turism.moldexpo.md

Выставка TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019 – экономим деньги

Раннее бронирование туров — вещь полезная, платишь раньше и меньше. И сезон раннего бронирования уже идет полным ходом. Но как подобрать то, что нужно, сэкономив время и, самое главное, деньги? Найти место, где можно получить предложения ультра раннего бронирования от многих туроператоров, то есть дополнительные скидки на туристические оферты. 

Такое место есть - это выставка TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019, где с 7 по 10 февраля более 40 туристических компаний из 9 стран представят предложения ультра раннего бронирования практически во все направления. Специальные предложения будут действовать только 4 выставочных дня в МВЦ Moldexpo.  Поэтому, не торопитесь бронировать туры сейчас, ведь участники выставки подготовили для посетителей реальные скидки на ранее бронирование, а кроме того - розыгрыши и аукцион путевок.

Специально для поклонников отдыха в Болгарии и не только сообщаем: 9 февраля на выставке будет организован День Болгарии. Здесь будут действовать действительно уникальные предложения отдыха в этой замечательной стране, пройдет дегустация блюд болгарской кухни, а также масса развлекательных мероприятий. Если Вы еще не знаете, что Болгария — это больше, чем море, то Вам сюда. 

Регистрируйтесь здесь http://www.turism.moldexpo.md/index_ru.php, берите бесплатный билет на все 4 дня и получите свой гарантированный отдых!  

turism.moldexpo.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Oraşul Rovaniemi din Laponia, acolo unde este reşedinţa lui Moş Crăciun, găzduieşte în perioada sărbătorilor de iarnă peste 500 de mii de turişti din întreaga lume, printre care şi moldoveni. 
   Statisticile arată că ofertele turistice spre această destinaţie de basm au crescut cu 25 la sută în ultimii ani trei ani. Pachetele turistice se vând acum cu reduceri şi costă de la 600 până la 2.500 de euro. 
   Totuşi cele mai solicitate pachete sunt cele de mijloc, în sumă de 1.800 de euro. Oferta include cazare pentru patru zile şi trei nopţi într-un hotel de patru stele, două mese pe zi, zbor cu escală prin Bucureşti sau Kiev şi excursii.
   "În perioada de Crăciun, la condiţii de patru stele, plus unele excursii incluse pe loc, cina cu Moş Crăciun şi familia sa, o plimbare cu renii, asta ar fi de la 1.800 de euro de persoană", a menţionat Ion Curmei, dministrator agenţie de turism.
   Potenţialii clienţi pot opta şi pentru o vacanţă mai activă care include: plimbări cu renii lui Moş Crăciun ori cu câini huskey, dar şi excursii prin Casa Moşului. În perioada sărbătorilor de iarnă, turiştii care vizitează Laponia pot avea ocazii unice să admire aurora boreală.
   "Pe lângă faptul că îl pot vedea pe moş Crăciun, mai pot vedea şi luminile nordice care se manifestă în lunile ianuarie-aprilie. Pentru a sărbători Crăciunul este perfectă destinaţia dată şi turiştii se întorc din nou acolo pentru a vedea locurile pe care cel mai probabil nu au reuşit cum ar fi snow safari sau huskey safari", a declarat Antonina Biriuc, agent de turism.
   Unii pot petrece o noapte într-un hotel de gheaţă din Laponia. Costul unei camere pentru două persoane începe de la 300 de euro.
   "Turiştii pot să înnopteze într-o casă de gheaţă şi pot petrece acolo fie o zi sau două. Ei mai pot prinde şi aurora boreală. De asemenea, turiştii pot alege să se plimbe cu schiurile. Astfel, există o varietate de sporturi pentru perioada vacanţei", a precizat Svetlana Meisaros,  maganer de turism.
   Potrivit agenţiilor de turism, până acum, peste 300 de moldoveni şi-au cumpărat o vacanţă în Laponia.
   publika.md
  • julia122997
   De julia122997
   Lucrările artiștilor sunt concepute într-un stil bine conturat și independent, cu înclinații spre expresionism abstract și minimalism. Seara se planifică a fi una plină de culori, emoții și Aperol rece.
   Intrarea la eveniment este gratuită, însă organizatorii îi roagă pe cei interesați să completeze acest formular de participare. Totodată, în cadrul vernisajului, picturile vor putea fi rezervate pentru ca ulterior să fie procurate. Dacă sunteți interesați să vedeți catalogul lucrărilor înainte de expoziție, sunteți rugat să contactați organizatorii pentru a vi-l trimite.
   Creațiile artistei Cristina Danu atrag atenția prin contraste de culoare puternice și energie. Picturile acesteia desprind emoția de orice aluzie metaforică și lasă impulsul creator să se manifeste fără nicio constrângere. Viziunea artistei în aceste picturi este de a pleca departe de nesiguranța universală și de a se concentra asupra problemelor interne și a lucrurilor care ne conectează.
   Picturile artistului Alexandru Danu au ca subiect de bază căutarea identității umane și integrarea individului în contextul contemporan. În termeni plastici, observăm în lucrările artistului mișcări libere de linii și culori. Culorile folosite de acesta sunt contrastante și definite, captivând o dispoziție de protest naiv. Acestea sunt echilibrate de tonalități mai fine, ceea ce oferă spectatorului o atârnare mai gândită asupra culorii. Creațiile acestuia exploră nevoia individului de a face o diferență și de a fi unic, precum și fragilitatea interioara a omului modern.
   Menționăm că, expoziția va putea fi vizitată pentru încă două săptămâni după vernisaj. Mai multe detalii despre eveniment, puteți găsi aici.
   Cunoaște-i mai bine pe artiștii Cristina și Alexandru Danu urmărind acest filmuleț.
   diez.md
  • maria981s
   De maria981s
   #Toscana, Italia

   Castello di Vincigliata este unul dintre cele mai populare locuri alese pentru nunţi din Florenţa. Castelul medieval de secol 13 este situat pe un deal pietros, la doar câţiva kilometri de centrul istoric al Florenţei. Oaspeţii pot face şi plimbări romantice în curte şi pe pajişti, iar una dintre terase oferă o panoramă spectaculoasă a oraşului.
   #Musha Cay, Bahamas

   Este o destinaţie pentru cei cu buzunare mai largi, fiind încadrată în categoria “de lux”. Plaje cu nisip roz, stânci şi o apă imposibil de albastră. Complexul Musha Cay este format din cinci case luxoase, fiecare cu plajă privată. Oaspeţii pot face scufundări în grota Thunderball, unde au fost turnate scene din clasicul film din franciza 007, cu Sean Connery, lansat în 1965.
   #Paris, Franţa

   Parisul este sinonim cu romantismul, iar hotelul de cinci stele Peninsula este un loc perfect pentru organizarea nunţii. Oferă multe pachete special pentru acest eveniment, iar piesa de rezistenţă este o terasă la ultimul nivel al clădirii, pentru o panoramă care îţi taie respiraţia.
   #Palatul Alhambra, Spania

   Nu se pot organiza nunţi în palatul propriu zis, ci în imediata vecinătate. Alhambra Weddings are o ofertă bogată în acest sens, inclusiv palate maure cu fântâni, grădini şi curţi interioare, case de ţară andaluze şi alte locuri cu vedere spre palatul Alhambra.
   #Nusa Dua, Bali

   Cea mai populară destinaţie de vacanţă dintre insulele din arhipelagul indonezian, Bali nu este numit degeaba Tărâmul Zeilor. O irezistibilă combinaţie de plaje cu nisip fin, temple, apă albastră, locuri pentru scufundări. Mulia Resort and Villas are o ofertă tentantă în ceea ce priveşte locurile pentru nunţi, pe plajă, în grădini şi chiar într-o capelă plutitoare din sticlă.
   diez.md
  • maria981s
   De maria981s
   Agențiile de turism argumentează majorările prin faptul că în anii precedenți au fost suprasolicitări, astfel, au găsit momentul oportun de a încasa câștiguri mai mari.
   Dacă anul trecut cu 350 de euro moldovenii îşi puteau cumpăra un pachet turistic în Turcia în care era inclus zborul și un hotel de 3 stele tip all inclusive, anul acesta pentru aceeaşi ofertă moldovenii vor plăti cu 50 de euro mai mult. Majoritatea ofertanţilor din această destinaţie şi-au majorat preţurile cu până la 20%.
   „Dacă anii trecuţi ei plecau cu 1500 de euro pentru doi adulţi şi doi copii, anul acesta preţul ajunge la aproape 2000 de euro”, a spus Artiom Neaga, managerul unei agenţii de turism.
   Şi în Bulgaria prețurile au fost majorate cu 15 la sută, deoarece, în aceeaşi perioadă a anului trecut, odihna pe litoral, într-un hotel de 3 stele, cu totul inclus şi transport cu autocarul, se cumpăra cu 180 de euro, acum, aceeași ofertă costă nu mai puţin de 220 de euro.
   „Au ridicat preţurile din acelaşi motiv – suprasolicitarea. Plus cheltuielile pentru transport, întreţinerea hotelului cresc şi respectiv cresc uşor preţurile şi la oferte”, a mai adăugat Neaga.
   De asemenea, și grecii au majorat preţurile cu până la 15 %, însă doar pentru ofertele cu zbor. Potrivit operatorilor de turism, dacă anul trecut pe insula Creta moldovenii zburau şi se cazau ulterior în hotel de 4 stele, de tip all inclusive, cu 350 de euro pentru o persoană, anul acesta pentru aceleaşi condiţii vor achita cu peste 40 de euro mai mult.
   Operatorii de turism susţin că din aprilie, ofertele pentru Turcia, Bulgaria şi Grecia s-ar putea scumpi cu până la 40%, aşa că îi sfătuie pe moldoveni să-şi rezerve vacanţa din timp, pentru a putea profita de reduceri.
   zugo.md
  • Natachika
   De Natachika
   Buna fetelor
   Am așa o propunere și poate chiar am norocul de a reuși. Eu trăiesc în Copenhaga, dar des vin acasă în Moldova și nu întotdeauna mă pot opri la parinti, căci se opresc acolo alte rude. De obicei închiriez apartamente, dar m-am gândit că poate ar fi interesat cineva in schimb de case, in cazul dacă vreți să vizitați Copenhaga (plus că acum este și ruta directa, accesibila, cu Wizzair).
   Schimbul poate fi atât simultan, cât și nu, căci noi avem o casa mare cu 2 intrari, și respectiv baie, bucătărie separate și 3  camere libere disponibile. In plus, dacă suntem noi acasă, va putem ajuta cu ghidarea prin Copenhaga și posibil intrarea gratuita în faimoasa grădina /parc de divertisment Tivoli, și gratuitate/reducere la unele muzee din Copenhaga și la acvariumul Den Blå Planet (eu am carduri anuale la ele care îmi permit să invit oaspeți)
   Următoarea mea vizita in Chișinău este în 2-15 ianuarie 2019. Știu că mulți pleacă în vacanțe la munte și poate cineva ar vrea sa facem schimb, vin eu la voi acum (pe toată perioada 2-15, sau parțial) și voi la noi in perioada aleasa. Se poate desigur și simultan în această perioada, doar că Copenhaga este superbă primăvara-vara, și veți avea mai multe de experimentat in aceasta perioada, căci acum in ianuarie e o perioada mai plictisitoare și posomorata. 
   Daca cineva e interesat va invit să îmi scrieți pe natachika (arond) Gmail și discutăm detalii 
   Cu drag, Natalia
    
 •