Dulcinella a devenit partenerul campaniei de caritate „Băiețeilor și fetițelor se dedică…2017"


  • 509
  • Misiunea companiei „Dulcinella” este să creeze și să realizeze produse cu o asemenea grijă și atenție, încât acestea să îmbunătățească calitatea vieții clienților, oferindu-le momente de neuitat!

партнеры-мальчишкам-и--едвчонкам-dulcinella-ro.png

Dulcinella și-a început activitatea în vara anului 2005 și a pornit de la ideea de a realiza ceva frumos care să ofere un pic de culoare vieții cotidiene. Afacerea a fost lansată pe o suprafață de 82 m², echipa fiind formată din 6 anjagaţi. Zece ani de activitate zilnică s-au materializat în primăvara anului 2015 prin lansarea unui nou complex de producere de 1762 m2, fiind considerabil majorate capacitățile de producere. În aceeași perioadă, a fost dat în exploatare și blocul administrativ al companiei. Ultimele modernizări și renovări intervenite în activitate au permis trecerea la o nouă etapă de dezvoltare al companiei Dulcinella.
 
În cadrul campaniei „Băiețeilor și fetițelor se dedică…2017", Dulcinella a dăruit copiilor biscuiți și prăjituri gustoase, care o să le aducă bucurie și o să le îndulcească viața.


Поделись новостью с друзьями!