Descoperă oferta de 8 martie de la Farmacia Familiei


  Pentru toate doamnele și domnișoarele!

dermatocosmetica-1280x720.png

Descoperă oferta specială de 8 MARTIE pentru toate femeile la produsele dermato-cosmetice din rețeaua Farmacia Familiei.

Să știi că fiecare cumpărătură îți garantează o reducere.

✔ La procurarea unui produs - 10% reducere, 
✔ La procurarea a 2 produse - 20% reducere, 
✔ Iar dacă cumperi 3 – îți oferim 30% reducere.

8 MARTIE e ziua perfectă pentru un cadou special!

 • Brand-urile participante în ofertă: 

#Bioderma , #Chicco , #Equilibra , #Revalid , #GlobalWhite , #Ivatherm , #LaRochePosay , #Vichy, #PierreFabre , #Poma , #Naturchem , #Crevil( Existans, NanoDerma, Babylu)


Poze produse: https://we.tl/t-APxCayWudH

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Ni se pare firesc, cumva de la sine înțeles, în ziua de azi să mergem la vot, să avem o meserie sau o funcție de conducere, să putem divorța, să avem un cuvânt de spus în societate. Și totuși, lucrurile n-au fost un dat de la bun început. Prin Ziua Internațională a Femeii se cinstesc, în fiecare an, reușitele femeilor în plan social, economic, politic de-a lungul timpului. Totodată, această zi este și o ocazie pentru a aduce în discuție egalitatea de gen și drepturile femeilor.
   Cum a ajuns Ziua Femeii să se sărbătorească pe 8 martie?
   Totul a început în urmă cu mai bine de un secol, pe 28 februarie 1909, când Partidul Socialist din S.U.A. le-a adus un omagiu celor 15.000 de femei care au mărșăluit cu un an în urmă pe străzile New York-ului, cerând reducerea programului de lucru, salarii mai bune și dreptul la vot. Femeile au continuat să sărbătorească Ziua Națională a Femeii în ultima duminică din februarie.

   Luise Zietz
   În 1910, în urma unei Conferințe a Muncitoarelor de la Copenhaga, la care au luat parte peste 100 de femei din 17 țări, la propunerea activistei socialiste germane Luise Zietz și a colegei sale Clara Zetkin, s-a hotărât ca Ziua Femeii să fie sărbătorită în aceeași zi peste tot în lume.

   Clara Zetkin
   În anul următor, această zi a fost celebrată pentru prima dată în Austria, Danemarca, Germania și Elveția pe 19 martie.
   Data de 8 martie a fost aleasă însă abia în 1913, pentru a fi consfințită în anul 1917, când femeile din Sankt Petersburg au declanșat o grevă pentru “pâine și pace”, ca urmare a lipsei de alimente și a morții a 2 milioane de soldați ruși în Primul Război Mondial. Greva a fost declanșată pe 23 de februarie (după calendarul iulian), adică pe 8 martie după calendarul gregorian. Mișcarea feministă a dus la abdicarea țarului, iar noul guvern a garantat dreptul femeilor la vot.
   După Revoluția din Octombrie 1917, comuniștii Alexandra Kollontai si Vladimir Ilici Lenin au declarat ziua de 8 martie ca sărbătoare oficială în Uniunea Sovietică, iar abia la 8 mai 1965 aceasta a devenit zi nelucrătoare. Următoarea etapă în instituirea unei zile dedicate femeii a constituit-o proclamarea, în 1977, de către ONU, a Anului Internațional al Femeilor și declararea perioadei 1976–1985 ca Deceniul ONU pentru condiția femeii.
   În zilele noastre
   Mai aproape de zilele noastre, în anul 2011 s-a sărbătorit centenarul Zilei Internaționale, ocazie cu care președintele S.U.A. de la acea vreme, Barack Obama, a proclamat luna martie a anului 2011 ca fiind “Luna Istoriei Femeilor“, îndemnându-i pe americani să reflecteze “la extraordinarele realizări ale femeilor“.
   2020 +
   În vremurile noastre putem remarca schimbarea opticii femeilor, dar și a societății în general asupra condiției și drepturilor femeilor. Acum, reprezentantele sexului frumos au acces în mai toate domeniile de activitate, au acces la funcții de conducere, ba chiar au devenit prim-miniștri sau președinți de țară. Cu toate acestea, încă sunt multe de făcut, iar pentru schimbare e nevoie să gândim global și să acționăm local fiecare dintre noi!
   femeia.ro
  • alexandrarum
   De alexandrarum
   Începând de la ideea că sănătatea și familia sunt cele mai importante valori pentru fiecare dintre noi, am direcționat toată ambiția pentru ca să poți beneficia de reduceri la toată gama de produse: medicamente, dermato-cosmetice, produse cosmetice de premium-brand, optică și accesorii. Ne dorim ca experiența ta de a face cumpărături în rețeaua Farmacia Familiei să fie și mai plăcută.  Astfel, am pus la dispoziția ta un alt mod de a interacționa cu ofertele lunare - simplu și modern prin intermediul CARDULUI FAMILIEI.
   Noul program de loialitate a fost gândit special pentru ca să poți economisi bani la orice cumpărătură, iar cardul poate fi obținut la achiziționarea de produse în valoare minimă de 200 lei prin completarea formularului de înscriere în oricare filială Farmacia Familiei. Mai mult decât atât, anual o să profiți de discount aniversar cu ocazia zilei de naștere pe care o să-l poți folosi pentru cadoul mult dorit la preț redus. Plus la toate, odată cu obținerea CARDULUI FAMILIEI primești 10% reducere pentru serviciile medicale de diagnostic de laborator de la Invitro Diagnostics, partenerul nostru.
   Fiecare client pentru noi este important, iar acest program de loialitate este modul nostru de a-ți mulțumi și de a prețui relația specială pe care o avem. Intră în marea noastră familie - Farmacia Familiei ca să ai posibilitatea să ții sub control cheltuielile cu ajutorul CARDUL FAMILIEI!
   Mai multe informații referitoare la funcționarea programului de fidelitate și folosirea CARDUL FAMILIEI poți obține apelând la InfoLine la numărul de telefon 022 780 780.
 •