• Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Fanii au ieșit la înaintare și au dat 30 de dolari pe o cutiuță cu apa în care Belle Delphine s-a bălăcit.
   Recipietele cu apă au dispărut de pe stoc în trei zile. Ea a publicat două fotografii pe Instagram în care spunea că este dispusă să vândă apa „tuturor băieților însetați”. Ea precizează pe site că apa nu este potabilă și „are doar valoare sentimentală”.
   Ea a făcut reclamă la produs pe Instagram, a publicat clipuri cu ea în cadă, în timp ce-și turna apă pe corp. Tactica a funcționat dacă s-a vândut tot stocul în trei zile.
   Unii au spus că este deplorabil că încearcă să facă bani astfel, alții au considerat că este dezgustător să cumperi apa de baie în timp ce alții au lăudat-o. „Face bani pe idioți. Cea mai bună metodă de a face bani este să-i iei de la oamenii stupizi, să-i faci să-și cheltuiască banii pe prostii”
   Belle Delphine a devenit cunoscută datorită costumelor sale de cosplay foarte sexy (NSFW), dar și datorită faptul că face fețe „ahegao” – expresia orgasmului în anime și manga japoneză.
   În luna iunie, ea a intrat în atenția mass-media după ce le-a zis urmăritorilor săi că-și va face un cont pe Pornhub dacă o fotografie de-a ei va primi un milion de like-uri. Nu a publicat un video explicit pe site-ul porno, ci un video bizar cu ea în care mânca o fotografie de-a lui PewDiePie.
   Chiar ea a recunoscut că este ciudat că fanii ar vrea să-i cumpere apa, dar a promis că o să mai facă pe viitor. Fata de 19 ani are peste 3,9 milioane de urmăritori și ar putea depăși pragul de 4 milioane în curând.
   playtech.ro
  • maria981s
   De maria981s
   Specialistul Salah Graine a explicat cum aplici cultura feng shui în baia ta. E important să le respecți pe toate! Baia este, în cultura chinezilor, o încăpere care poate influenta decisiv averea, faima sau sănătatea unui om.
   Feng Shui pentru baie - energii negative

   Baia are o reputație proastă în feng shui. Vine la pachet cu neîncredere și energii negative. Oamenii au considerat această încăpere un loc negativ și de aceea o construiau în afara casei sau cât mai departe de casă.
   La unele popoare, acest obicei încă se păstrează. Specialistul Salah Graine susține că în baie se pierd banii și faima. Principiile feng shui spun că nu poți pune o baie în casă. Cu toate astea, oamenii o fac. Indicat ar fi ca, dacă îți ridici o casă, sa nu pui baia aproape de centrul locuinței. Cei care au poziţionat astfel baia pot pierde mulţi bani. Chiar şi sănătatea poate fi afectată grav.
   Feng Shui pentru baie - capacul de la toaletă lăsat

   Specialistul feng shui susține că baia trebuie să fie curata și comodă. Capacul de la toaletă trebuie să fie lăsat în permanență. Este şi o regulă de igienă pentru că în vas se adună mulţi microbi care pot fi pulverizaţi pe obiectele din jur (periuţe de dinţi, prosoape, halate şi altele).
   De asemenea, uşa de la baie trebuie închisă. Salah Graine susține că această cameră nu trebuie construită lângă bucătărie sau uşa de la intrare. Orice defecţiune trebuie remediată urgent, mai ales scurgerile. Apa este una dintre energiile filozofiei Feng Shui.
   Feng Shui pentru baie - vase de lut și plante

   Pentru a atrage energii pozitive, poziționați un obiect de pământ în ea. Puteți pune un ghiveci din lut cu o floare frumoasă. Prosoapele trebuie să aibă culoarea aurie pentru a atrage abundența. Auriul contracarează orice efect de scurgere a averii.
   Fereastra trebuie deschisă des şi mirosul din baie trebuie să să fie mereu plăcut. Puteți folosi plante pe care să le poziţionaţi în încăpere. Ajută la păstrarea energiei pozitive şi alungarea celei negative.
   Feng Shui pentru baie - sfaturi

   - Camera trebuie să aibă culori calde
   - Ţineţi la îndemână şi folosiţi sarea de baie
   clickpentrufemei.ro
  • Calandrella
   De Calandrella
   Potrivit cercetătorilor, băile lungi nu doar te relaxează, dar sunt și benefice pentru sănătate.
   La acest studiu au participat 14 persoane, care au fost puse să alerge o oră pe bicicletă, după care au stat o oră în apă fierbinte.
   Oamenii de știință au descoperit că atât mersul pe bicicletă cât și baia fierbinte au ajutat la arderea caloriilor. Apa de 40 grade a dus la creșterea temperaturii corpului, arzând astfel până la 130 calorii.
   Studiul a fost făcut, de fapt, pentru a observa efectele pe care apa fierbinte pe are asupra zahărului din sânge. Astfel s-a descoperit că atât mersul pe bicicletă cât și baia fierbinte au avut aceleași afecte asupra zahărului din sânge.
   Cercetătorii au ajuns la concluzia că „încălzirea pasivă” ajută la reducerea inflamațiilor, în Finlanda aceasta fiind folosită ca tratament medical.
   Potrivit unui studiu realizat în 2015 în Finlanda, o persoană care merge des la saună are un risc scăzut de a suferi un atac de cord sau un infarct.
   De asemenea s-a demonstrat că băile fierbinți regulate ajută la scăderea nivelului presiunii sanguine.
   unica.ro
 •