Cum să faceți un upgrade al băii cu doar 2000 de lei


  De obicei, reparația capitală în baie este foarte costisitoare și consumatoare de timp, mai ales când vine vorba de înlocuirea gresiei și a tehnicii sanitare. Însă dacă tot doriți să actualizați și să perfecționați baia „istovită”, fără a schimba gresia și a investi o mulțime de bani, vă putem spune noi cum să faceți acest lucru.

450d1d157f36fa2f9c264779368f2263.jpg

1. Actualizați rosturile

Cu timpul, rosturile dintre plăcile de gresie se întunecă la culoare și se acoperă cu murdărie. Însă curățarea mecanică sau acoperirea cu un strat nou de chit le va reda aspectul anterior. Pe profi.md, costul unui astfel de serviciu este de aproximativ 20 de lei pentru un metru pătrat: https://profi.md/masters....

2. Utilizați acoperirea acrilică

În cazul în care cada din interior este acoperită cu rugină, opțiunea optimă este acoperirea acrilică. Dar mai bine ar fi să nu experimentați singuri, ci să vă adresați specialiștilor. Prețul unui astfel de serviciu costă începând cu 400 lei. 

Iar exteriorul băii îl puteți vopsi singuri cu ruloul. Pentru aceasta, se va potrivi orice tip de vopsea pentru suprafețele metalice. În total - 200 lei.

22e5a8444e19a9d4be5f1046e0f55033.jpg

3. Reîmprospătați gresia de pe podea

Șablonul și vopseaua epoxidică vor facilita readucerea la viață a gresiei monocromatice enervante. Modelul și culoarea se aleg după placul fiecăruia. În rezultat va ieși o gresie aproape marocană. Un astfel de serviciu vă va costa aproximativ 400 de lei.

bc8958058b65a33f1f5f9ff62520fd8f.jpg

4. Înlocuiți bateriile sanitare

Asigurați-vă că ați verificat și bateriile sanitare, pentru a evita scurgerile de apă. Îndepărtați stratul de calcar de pe acestea cu o soluție specială. Dacă aveți o cadă, instalați o baterie pentru duș, pentru că aceasta va economisi în mod semnificativ consumul de apă. Achiziționarea și înlocuirea unei baterii va costa aproximativ 600 de lei (450 - costul bateriei, 150 - înlocuirea): https://profi.md/masters...

a6f74f1d655e7cc652f3e358a589fbc6.jpg

5. Curățați ventilatorul

Instalarea unui ventilator în baie este o idee foarte bună, pentru că cu ajutorul acestuia, puteți aerisi camera în doar câteva minute. Dacă deja aveți un ventilator, dar este foarte murdar, trebuie să efectuați o întreținere a motorului, ca să nu se supraîncălzească: să curățați și să ungeți cu lichid special. Pe profi.md, acest serviciu vă va costa aproximativ 150 de lei.

89690395a672017dff062528bae379a9.jpg

Dacă veți folosi sfaturile noastre, baia dvs. va deveni mult mai îngrijită și elegantă cu doar 2000 de lei.

profi.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • maria981s
   De maria981s
   Specialistul Salah Graine a explicat cum aplici cultura feng shui în baia ta. E important să le respecți pe toate! Baia este, în cultura chinezilor, o încăpere care poate influenta decisiv averea, faima sau sănătatea unui om.
   Feng Shui pentru baie - energii negative

   Baia are o reputație proastă în feng shui. Vine la pachet cu neîncredere și energii negative. Oamenii au considerat această încăpere un loc negativ și de aceea o construiau în afara casei sau cât mai departe de casă.
   La unele popoare, acest obicei încă se păstrează. Specialistul Salah Graine susține că în baie se pierd banii și faima. Principiile feng shui spun că nu poți pune o baie în casă. Cu toate astea, oamenii o fac. Indicat ar fi ca, dacă îți ridici o casă, sa nu pui baia aproape de centrul locuinței. Cei care au poziţionat astfel baia pot pierde mulţi bani. Chiar şi sănătatea poate fi afectată grav.
   Feng Shui pentru baie - capacul de la toaletă lăsat

   Specialistul feng shui susține că baia trebuie să fie curata și comodă. Capacul de la toaletă trebuie să fie lăsat în permanență. Este şi o regulă de igienă pentru că în vas se adună mulţi microbi care pot fi pulverizaţi pe obiectele din jur (periuţe de dinţi, prosoape, halate şi altele).
   De asemenea, uşa de la baie trebuie închisă. Salah Graine susține că această cameră nu trebuie construită lângă bucătărie sau uşa de la intrare. Orice defecţiune trebuie remediată urgent, mai ales scurgerile. Apa este una dintre energiile filozofiei Feng Shui.
   Feng Shui pentru baie - vase de lut și plante

   Pentru a atrage energii pozitive, poziționați un obiect de pământ în ea. Puteți pune un ghiveci din lut cu o floare frumoasă. Prosoapele trebuie să aibă culoarea aurie pentru a atrage abundența. Auriul contracarează orice efect de scurgere a averii.
   Fereastra trebuie deschisă des şi mirosul din baie trebuie să să fie mereu plăcut. Puteți folosi plante pe care să le poziţionaţi în încăpere. Ajută la păstrarea energiei pozitive şi alungarea celei negative.
   Feng Shui pentru baie - sfaturi

   - Camera trebuie să aibă culori calde
   - Ţineţi la îndemână şi folosiţi sarea de baie
   clickpentrufemei.ro
  • Calandrella
   De Calandrella
   Potrivit cercetătorilor, băile lungi nu doar te relaxează, dar sunt și benefice pentru sănătate.
   La acest studiu au participat 14 persoane, care au fost puse să alerge o oră pe bicicletă, după care au stat o oră în apă fierbinte.
   Oamenii de știință au descoperit că atât mersul pe bicicletă cât și baia fierbinte au ajutat la arderea caloriilor. Apa de 40 grade a dus la creșterea temperaturii corpului, arzând astfel până la 130 calorii.
   Studiul a fost făcut, de fapt, pentru a observa efectele pe care apa fierbinte pe are asupra zahărului din sânge. Astfel s-a descoperit că atât mersul pe bicicletă cât și baia fierbinte au avut aceleași afecte asupra zahărului din sânge.
   Cercetătorii au ajuns la concluzia că „încălzirea pasivă” ajută la reducerea inflamațiilor, în Finlanda aceasta fiind folosită ca tratament medical.
   Potrivit unui studiu realizat în 2015 în Finlanda, o persoană care merge des la saună are un risc scăzut de a suferi un atac de cord sau un infarct.
   De asemenea s-a demonstrat că băile fierbinți regulate ajută la scăderea nivelului presiunii sanguine.
   unica.ro
 •