Cu Nova Poshta e comod să livrezi – în 24 de ore ”emoțiile” sunt la destinație!


    Înainte de orice, curieratul este despre nemărginita plăcere de a interacționa cu oamenii. Despre puterea de a le readuce zâmbetul de față. De a le face așteptările scurte. Aceste frumoase valori le are la bază și serviciul de curierat Nova Poshta, care împachetează și livrează emoții cu multă grijă.  

1.png

Ai copt azi o tartă delicioasă, așa cum ți-o pregătea și mama când erai mică. Ai vrea să guste și dânsa, să te mângâie pe cap și să-ți spună că ești o gospodină desăvârșită, dar...de-ar fi Nordul mai aproape... 

Serviciul de curierat Nova Poshta îți oferă posibilitatea de a livrara acte, plicuri, colete, încărcături pe întreg teritoriul Republicii Moldova, în termen de 24 de ore. Simplu și rapid! 

Pe lângă operativitate, și calitatea serviciului de livrare e la loc de cinste, pentru că tindem să vă satisfacem necesitățile cu mare atenție, până în cele mai mici detalii. 

Fie că doriți să expediați un colet personal sau aveți de livrat o încărcătură din partea companiei în care activați, Nova Poshta este soluția cea mai rezonabilă. Din 2001 asigurăm servicii de livrare rapidă pentru persoane fizice și juridice din Ucraina, iar din 2014 ne-am extins și pe teritoriul Republicii Moldova.        

În 2016 publicaţia americană Inc. a inclus Nova Poshta în Top-5000 a celor mai rapid-dezvoltate companii europene. Tindem să ne adaptăm în permanență standardelor internaționale și experiențelor mondiale, introducând produse şi servicii noi.

Scopul nostru este de a vă ușura viața prin livrări sigure și rapide. De aceea procedura de expediere și de primire este extrem de simplă: este suficient să intraţi în orice sucursală apropiată Nova Poshta sau să solicitați curierul fie la domiciliu, fie la serviciu, fără a achita în plus pentru drumul parcurs.

Снимок экрана 2019-04-24 в 9.45.01.png

Puteți afla adresa celei mai apropiate sucursale Nova Poshta, accesând site-ul companiei.

Primirea se face la adresa terminalului sau direct în mâinile Dumneavoastră. Iar pentru comoditate sporită, achitarea pentru livrare o face oricare dintre părți: Expeditorul sau Destinatarul. 

Pentru program, sucursale apropiate, condiții de livrare, costuri sau alte detalii, accesați www.novaposhta.md, unde găsiți și numerele de contact.

Te-am convins să-i transmiți mamei o bucată de tartă cu mere? O primește în maxim 24 de ore și te va suna să-ți spună: ”Mulțumesc, fiica mea!” 

Cu Nova Poshta ești mai aproape de cei dragi! 

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.