Clubul All for One


  • 1305
  • Dacă ai între 9-14 ani, vrei să faci din ziua de sâmbătă o adevărată aventură, îţi plac jocurile în grup, vrei să îţi faci prieteni sau pur şi simplu să petreci timpul util? Te invităm în fiecare zi de sâmbătă la Clubul All for One, alături alţii copii ca tine. Petrecem timpul util cu activităţi distractive de la jocuri de masă, dansuri, concursuri şi aflăm multe lucruri interesante pentru viaţă.

1.jpg3.jpg

O dată pe săptămână, voluntarii Clubului All for One se întâlnesc să pregătească în detalii timpul pe care participanţii îl vor petrece alături de ei sâmbătă. Vin din diferite domenii, unii sunt studenţi, alţii elevi, dar îi uneşte pasiunea şi dragostea pentru copii. De aceea fiecare zi de sâmbătă este specială, pregătită cu grijă şi condimentată cu multă, multă dragoste!

5.jpg

4.jpgpoza_2.jpg

Te aşteptăm în fiecare sâmbătă, ora 12:00, pe adresa str. Cuza Vodă 17/6 la Clubul All For One să descoperi lumea împreună cu noi. Garantăm atmosferă distractivă, timp util petrecut alături de mulţi prieteni şi gustări dulci cu discuţii interesante.
Registrarea copilului în club se face în prealabil.

Pentru mai multe informații puteți să ne contactați prin telefon: 068117424


Поделись новостью с друзьями!