Dacă ai între 9-14 ani, vrei să faci din ziua de sâmbătă o adevărată aventură, îţi plac jocurile în grup, vrei să îţi faci prieteni sau pur şi simplu să petreci timpul util? Te invităm în fiecare zi de sâmbătă la Clubul All for One, alături alţii copii ca tine. Petrecem timpul util cu activităţi distractive de la jocuri de masă, dansuri, concursuri şi aflăm multe lucruri interesante pentru viaţă.

1.jpg3.jpg

O dată pe săptămână, voluntarii Clubului All for One se întâlnesc să pregătească în detalii timpul pe care participanţii îl vor petrece alături de ei sâmbătă. Vin din diferite domenii, unii sunt studenţi, alţii elevi, dar îi uneşte pasiunea şi dragostea pentru copii. De aceea fiecare zi de sâmbătă este specială, pregătită cu grijă şi condimentată cu multă, multă dragoste!

5.jpg

4.jpgpoza_2.jpg

Te aşteptăm în fiecare sâmbătă, ora 12:00, pe adresa str. Cuza Vodă 17/6 la Clubul All For One să descoperi lumea împreună cu noi. Garantăm atmosferă distractivă, timp util petrecut alături de mulţi prieteni şi gustări dulci cu discuţii interesante.
Registrarea copilului în club se face în prealabil.

Pentru mai multe informații puteți să ne contactați prin telefon: 068117424

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Vizitator Marcel

Postat

Hristos a inviat! Dorim sa va anuntam ca vara aceasta organizam tabara pentru copii cu tematica All For One cu virsta cuprinsa intre 9-13 ani. Pentru Perioada 26 iunie -1 iulie. Tabara va fi in satul Pohrebeni, raionul Orhei. Pretul biletului 300 lei pina pe 1 iunie. Dupa 1 iunie 450 lei. Locurile sunt limitate. Toti care doresc sa procure un bilet puteti suna pe numarul acesta: 068117424 Mar
 
 
 

Partajează acest comentariu


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri


Vizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.