Centrul de dezvoltare pentru copii "LITTLE PEOPLE"


    Oferim o stare emoţională care răspunde cerinţelor unei dezvoltări individuale şi complexe . Investim in viitor şi creştem copiii fericiţi . Poţi veni să ne cunoşti , programând o vizită la Little People.

Centrul de dezvoltare „LITTLE PEOPLEeste o instituţie de educație timpurie,  deschisă tuturor copiilor cu vîrsta cuprinsă între 1,5 şi 6 ani, indiferent de naţionalitate, sex şi religie. 

Este o construcţie modernizată,  cu săli de grupă separate,antreuri spaţioase şi luminoase, sală de joacă. 
    
Calitatea derulării procesului educațional este susținută/ monitorizatăde către speciliast cu experiență avansată în domeniul educației timpurii.


Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE", este dotat cu jucării și material didactic dezvoltativ și stimulent, literatură didactică și pentru copii, fişe, planşe, tablouri, teste variate, echipamente audiovizuale, filme,computer, material grafic,necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a procesului educaţional; Centrul este asigurat cu deservire medicală calificată. Sala de muzică/de sport, dotată cu material didactic specific activităţilor de muzică, inventar şi echipament sportiv. Fiecarei grupe îi revine sală de joc/activități,  echipate cu mobilier şi atribute  de joc, reeşind din particularităţile de vîrstă ale copiilor.

Oferta educaţională
Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE  oferă copiilor locul ideal unde se pot juca şi învăţa în acelaşi timp în săli de grupă amenajate corespunzător vîrstei lor, cu mobilier adecvat, cu materiale şi mijloace didactice proprii vîrstei lor, cu spaţiu de joacă atît la interior, cît și la exterior, dotat cu o multitudine de jocuri şi jucării educative, stimulative şi recreative.

Toate spaţiile au caracteristicile necesare pentru organizarea şi desfăşurarea activităţilor educaţionale, un mediu educaţional stimulativ, care încurajează atît socializarea copiilor, cît şi formarea unor atitudini şi comportamente bazate pe creativitate, comunicare, curiozitate, independenţă, entuziasm, încredere în sine.

22016263_1694865987214261_1639432036_n.jpg

Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” este dotat cu sistem de supraveghere video online.
Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” are teren de joacă, amenanjat cu inventar, atribute, utilajurinecesareşivariate.
Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” pune ladispoziţia copiilor materiale educaţionale moderne, care să faciliteze desfăşurarea activităţii 
educaţionale: aparatură audio, video, planşe, DVD, jucării care să dezvolte motricitatea, creativitatea, comunicarea; mobilier adaptat vîrstei; CD-uri, instrumente muzicale, bază materială pentru activităţi  sportive.
Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” răspunde nevoilor copilului, dar şi familiei.
Pe lîngă oferta destinată copiilor cu vîrste de 1-7 ani, grădiniţa se preocupă și de educația parentală, care vineîn sprijinul famililor pentru a facilita devenirea lor ca părinte mai bun pentru copilul. Pentru mai buna cunoaştere a copilului este important ca părinţii să menţină o strînsă legătură cu educatorul, precumşi cu echipa managerială. Întrebărilepărinţilor sunt binevenite şi constituie primii paşi în dezvoltarea armonioasă a copilului.
Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” s-a specializat în a oferi servicii educaţionale acestui segment de vîrstă, oferind realizarea adecvată a cerinţelor Curriculumului, adaptat vîrstelor individuale ale copiilor, metode de învăţare specifice, dar mai ales, un mediu cald și prietenos, de familie.
Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” promovează un curriculum centrat pe copil, ce vizează comportamente pe care dorim să le dezvoltăm la copiii noştri.

Activităţi extracurriculare:
    •    Activități de înot/bazin asistate de instructor specializat și calificat,
    •    Activități la arta vorbirii
    •    Activități de muzică și teatru

    •    Vizitecu scop;
    •    Vizionări de spectacole(teatru, circ, operetă)
    •    Excursii


În acest fel oferim copiil o rposibilitatea:
    •    de a valorifica potenţialul fizic şi psihic al fiecărui copil;
    •    de a-i îmbogăţi capacitatea de relaţionare cu ceilalţi copii şi cu adulţii;
    •    de asprijini copilul în interacţiunea cu mediul;
    •    de a-l pregăti pentru viaţă şi pentru şcoală.


Grădiniţa estestructuratăîn 5 grupe de vîrstă: 
1. Grupa mică, creşă-  pentru copiii de   vîrsta de 1-3 ani (2 grupe);
2. Grupa a doua mică (1 grupă), - 3-4 ani;
3.  Grupa mijlocie (1 grupă),  – 4-5 ani;
4. Grupa mare/pregătitoare (1 grupă),  – 5-6/7 ani;

Viziunea noastră:
    •    Asigurarea stării de bine a copilului.
    •    Facilitarea înățării și dezvoltării copiilor sub toate aspectele. 
    •    Considerăm că toţi copiii trebuie să fie instruiţi şi educaţi, astfel încît să se poată evalua singuri, să înveţe cum să se respecte şi să valorifice asemănările şi diferenţele dintre ei.
    •    Suntem de părere că toţi copiii pot învăţa în modeficient într-un cadru adecvat şi au nevoie de numeroase oportunităţi de a explor a mediul înconjurator.
    •    Am dori ca toţi copiii sa devina învăţă cei independenţi, capabili să şi rezolve problemele şi să-şi dezvolte un bagaj de cunoştinţe consistent şi bine structurat.
    •    Pentru aceasta noi căutăm să stabilimpunţi de comunicare, împreuna cu părinţii copiilor şi îi încurajăm pe aceşti aşideopotriva, să se impliceîn mod activ în sistemul educaţional promovat de centru, astfel în cît să înţelegem şi să celebrăm împreuna diversitatea.
    •    Apreciem părinţii ca parteneri de evaluare, a căror atitudine şi crezuri influenţeaza în  mod benefic învăţarea copiilor lor dealungul vieţii.

22053193_1694865990547594_2142224038_n (1).jpg

La moment este amplasat în sectorul Centru , Bulevardul Stefan cel Mare si sfant , 3

Regimul de activitate: luni-vineri de la orele 07.45-18.00. Sâmbăta și duminica , , organizăm cercul de gimnastica acrobatica ,distracții și activități dezvoltative.

Centrul de dezvoltare a copiilor „LITTLE PEOPLE” completează grupa de after school in limba romana si rusa luni-vineri de la 13:00-17:00

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.