Școala de Vară Oratorica 2018


    Anul școlar este pe sfârșite, elevii așteaptă nerăbdători vara, iar părinților le revine sarcina să aleagă cele mai potrivite activități pentru copiii săi pe parcursul celor 3 luni de vacanță.

    În 2017 Oratorica a lansat în premieră Școala de Vară pentru Copii, îndrăgită imediat de cei mici, dar și de părinții lor. Zilnic elevii își dădeau întâlnire pentru a se distra, dar și a învăța la orele de actorie, bune maniere, engleză și altele.

Școala de Vară este unică prin faptul că unește cursurile Art Oratorica cu cele Oratorica, ceea ce combină perfect academicul cu partea distractivă, de care copii se bucură din plin.

50854261.jpg

Dacă doriți o vacanță distractivă și productivă pentru copil, iar pentru dumneavoastră una lipsită de griji, soluția recomandată de noi este o școală de vară. Aici lăsăm toate gadget-urile la o parte și ne bucurăm de adevărata frumusețe a copilăriei. Școala de Vară este destinată copiilor de la 5 la 15 ani. Ei sunt împărțiți în grupe de 10  elevi în dependență de vârsta acestora: de 5-7, 8-11 și 12-15 ani. Programul este, evident, construit în baza intereselor și necesităților fiecărei grupe.

5937a4989cd96_5937a4989cdee.png

ÎNSCRIE-TE

Iar dacă tot a venit vorba de program, credem că veți fi plăcut surprinși auzind ce îi așteaptă pe cei mici:

  • Arta Vorbirii și Măiestria Actorului va ajuta copiii să înfrunte cea mai mare frică a omenirii- vorbitul în public. Ei vor învăța cum să articuleze corect cuvintele, cum să vorbească fluent și clar, iar la sfârșit vor putea să țină un mini-discurs în fața publicului.
  • Practicarea Șahului influențează direct dezvoltarea cognitivă (iq-ul) și reușitele școlare la copii. Din acest motiv cursul de Șah nu putea lipsi din programul Școlii de Vară. Lecțiile de șah vor contribui la dezvoltarea memoriei, analizei, puterii de concentrare, a gândirii critice dar și a celei abstracte.
  • Dacă îți auzi des copilul prin casă cum fredonează cu pasiune piesele sale preferate, atunci va aștepta cu nerăbdare lecțiile de Artă Vocală.  La cursurile de canto, copilul va afla cum să respire corect, își va dezvolta simțul ritmic, expresivitatea timbrală și se va redescoperi ca personalitate.
  • NEW! Pentru că suntem mereu în rând cu ultimele tendințe, orele de robotică oferite de partenerii noștri, ImpacT Academies  sunt indispensabile Școlii de Vară Oratorica 2018. Copiii vor învăța cum să construiască un robot, să programeze distractiv și se vor simți adevărați specialiști în IT. Iar odată îndrăgită, robotica deschide noi orizonturi noii generații.

 

3 limbi în 3 luni? Da e posibil! Fiecare lună de vară va însemna o limbă nouă pentru copilul dumneavoastră- engleza, germana și franceza.

 Avem și pauze între cursuri! Cu ce ne ocupăm atunci? Mini-ateliere de  Dezvoltare Personală și Dans, pentru a motiva copilul să se descopere, să capete încredere în sine, să-și dezvolte gândirea, atenția și nu în ultimul rând inteligența sa emoțională.

87442654.jpg

Partea gustoasă a Școlii de Vară este asigurată de Oliva, care ne va bucura cu gustări delicioase în fiecare zi!

Ceea ce urmează după, este și mai interesant! În fiecare lună, mergem să redescoperim Moldova prin excursii, fie la o atracție turistică din oraș, sau una din afara sa, spre exemplu la Festivalul Copiilor. Totuși, destinațiile rămân a fi surprize!

Porțile Școlii de Vară Oratorica sunt deschise pe tot parcursul verii, în două schimburi -  între orele 8:00 și 12:30, sau între orele 13:00 și 17:30. Zâmbete, surprize și multă bună dispoziție vă așteaptă la noi. Grăbiți-vă să vă înscrieți la cel mai solicitat program pentru copii!

Grabește-te să rezervi un loc pentru că sunt limitate! Oferă-i copilului tău o vacanța de neuitat! 

82725126.jpg

Ne găsiți la  numărul de telefon +373 60 73 55 33 (Fil. Botanica).

La fiecare prieten sau membru de familie adus la cursurile de Oratorica, Art Oratorica sau Şcoala de vară primeşti 200 lei înapoi! Ba mai mult, de reducere beneficiază şi invitatul tău.

Iată ce zic chiar ei despre experiența anului precedent:

Rada: ”Gabriel venea în fiecare zi entuziasmat de la Școala de Vară. A fost foarte distractiv, iar vara a trecut mai repede ca niciodată. Vă mulțumim pentru tot!”

Natalia: ”Școala de Vară a fost extraordinară, Maarica a rămas foarte mulțumită. În toamnă am decis să continuăm lecțiile de engleză, pe care le practicăm până acum de 3 ori pe săptămână.”

Elena: ”Alexandrina venea cu plăcere la Școala de Vară, iar rezultatele ei au fost impresionante! În urma lecțiilor de arta vorbirii a început să se exprime mai liber, ceea ce a ajutat-o mult la școală. În fiecare seară ne povestea noi reguli de etică pe care le învăța la Oratorica.”

Liusea: ”Excursia la o pizzerie adevărată l-a impresionat pe Emil! Ambii am rămas încântați de școală și dorim să revenim în acest an.”

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.