Școală de vară de Limbă Engleză pentru copii la ORATORICA


    Se apropie vara și părinții deja se gândesc, cum să le ofere copiilor o vacanță cât mai plăcută, distractivă, dar și educativă. Centrul de limbi europene ORATORICA vine cu soluția pragmatică.

55719f9835c7c_scoala_de_vara_pentru_limba_engleza.jpg

 

Se apropie vara și părinții deja se gândesc, cum să le ofere copiilor o vacanță cât mai plăcută, distractivă, dar și educativă. Centrul de limbi europene ORATORICA vine cu soluția pragmatică.

 

Noi suntem convinși, că vacanța este un bun prilej de a-i îmbogăți copilului cultura generală, de a-i descoperi abilitățile și de a-l provoca la activități noi și originale. Tocmai din aceste considerente am decis să organizăm Școala de vara de limbă engleză pentru copii.
Începând de astăzi părinții pot rezerva, un loc la unul dintre cursurile de vară la ORATORICA. Pe toata perioada vacanței de vară suntem alături de cei care doresc să nu piardă contactul cu limbă engleză și chiar să obțină un salt în plus în dobândirea cunoștințelor de limbă engleză.

 

Școală de vară la ORATORICA va dura 12 săptămâni, iar orele se vor petrece în prima jumătatea a zilei.

 

Cursurile noastre de limbă engleză din cadrul Școlii de Vară îi oferă copilului vostru şansa în primul rând de a-și îmbunătăți abilitățile de comunicare în limba engleză. Cursurile se adresează copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 8 și 16 ani. Lecțiile vor captiva copilul cu o serie de subiecte și teme interesante şi relevante pentru vârsta sa.

 


De ce să alegeți școala de vara la ORATORICA? Profesorii noștri posedă abilitate crescută de a relaţiona cu copii si sunt foarte răbdători.

 

Ei stimuleaza curiozitatea elevilor pentru cunoștințe noi. Învăţarea se face fără efort, iar acest proces este incurajat prin afectivitate, susţinere, incredere și mediu plăcut. La ORATORICA copii învață engleză cu plăcere.

 

“Îmi place să învăț limba engleză la ORATORICA, deoarece lecțiile sunt interesante. Învățăm limba prin jocuri, cîntece și dialoguri. Profesoara este deschisă, darnică, ajutătoare, și întelegatoare! In sala de studiu avem televizor cu internet și privim imagini video in limba engleză, scriem la tabla cu markere cuvinte și expresii noi. Nu suntem foarte mulți copii in grupa, astfel putem păstra liniștea si profesoara reuește să discute cu fiecare.”, - spune Paula Mîrza, eleva la ORATORICA.

 

Cunoașterea limbii engleze va asigura copilului Dvs. un viitor de succes. Așadar, nu pierdeți ocazia! Rezervați locul astăzi și mâine veți vedea rezultate.

 

La fel, în perioada de vara la Centrul de limbi europene ORATORICA se vor desfășura cursurile Intensive de Engleză, Germană, Italiană, Spaniolă, Franceză, Română și Rusă cu profesori Nativi.
Cei care se vor înscrie primii, vor primi cadouri originale din partea centrului nostru.

 

Contacte:
Filiala Botanica (Str. Decebal 139) - (+373) 60 73 55 33
Filiala Rîșcani (Str. Kiev 7) - (+373) 78 80 90 58
Școala de vară ORATORICA

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.