142 Noutati în această categorie

 1. Бесплатные развлечения не все вкусы, современная инфраструктура, великолепные концерты превратили крупнейший семейный центр развлечений в главную достопримечательность культурной жизни Республики Молдовы.

 2. Având experiența construcției unui bloc locativ dat deja în exploatare, compania Solomon Construct s-a ambiționat să repete succesul, încurajând și de această dată familiile tinere!

 3. În timp ce unii bebeluși par să nu aibă deloc dureri, pentru alții procesul erupției dentare este unul deranjant și chiar dureros.

 4. 20 июня по адресу ул. Дачия, 44 открылся новый Andy’s ресторан. Формат заведения, который мы увидели на Ботанике, в ближайшем будущем отразится в рестайлинге ещё шести заведений сети. 

 5. Deși sănătatea orală ar trebui menținută pe tot parcursul anului, iar vizita la stomatologie în Chișinău trebuie să aibă loc cel puțin două ori pe an, rămâne a fi foarte important, ca înainte de a pleca în vacanță să mergeți la o examinare, pentru a vă convinge, că nu aveți probleme cu dinții.

 6. C 01 июня по 30 июня 2018 года, лаборатория Invitro Diagnostics Medical запускает акцию по мониторингу здоровья всей семьи «Папа, мама, я – здоровая семья!».

 7. Бренд Selpak, появился с 1970 года, в Турции, как инновационный продукт высшего качества.

 8. Chișinău, 1 iunie 2018 - Fericiți, energici și în siguranță, astfel se simt copiii împreună cu mamele lor la Centrul Maternal din Anenii Noi. Iar pentru încă un grad de bucurie, de 1 iunie, Ziua Copilului, echipa Kaufland a mers în vizită la ei.

 9. Sarcina  este o perioadă minunată, inclusiv pentru faptul că ține femeile gravide, într-un fel, în suspans de la gândul că, în scurt timp se va produce minunea - întâlnirea cu bebelușul.  Important este ca această zi să ne găsească pregătite și înarmate cu toate cele necesare.  

  În cazul în care ați procurat câte ceva din lucrurile de primă necesitate pentru îngrijirea nou-născutului chiar din primele zile de viață, cum ar fi pătucul sau căruciorul, sau multe alte lucruri necesare și produse de igienă, sunteți deja la jumătate de drum. Dar înainte să deschideți larg ușa casei și a sufletului pentru un nou membru al familiei, important este să vă pregătiți și de cea mai însemnată etapă a sarcinii – nașterea și aflarea în maternitate.

 10. Rare sunt evenimentele unde poti fi vazute bloggeritele de top din Moldova adunate intr un singur loc, dar si cind se aduna – iese show!

  Asa s-a intimplat la deschiderea Muzeului Frumusetii inaugurat de Viorica-Cosmetic pe 17 mai. Aici au participat cele mai frumoase si populare insta-fete de la noi din tara.