• Conținut similar

  • julia122997
   De julia122997
   Când un părinte îți spune că un copil îți schimbă viața, să fii sigur că știe ce spune! Dar, deși e o experiență inegalabilă, "meseria" de părinte are prețul ei - timpul devine mai prețios, iar lucrurile pe care altădată le oamenii le făceau fluierând (de exemplu să piardă nopțile) sau cărora nu le dădeau importantă (de exemplu să se odihnească) devin imposibile după nașterea copilului. Calmul, liniștea, romantismul, spiritul de aventură, distracția cu prietenii s-au topit ca prin farmec, fiind repede acoperite de frustrare, stres, griji și de o oboseală care li se lipește de fiecare celulă din corp. Înainte erau puși pe distracție, acum sunt cei mai ocupați oameni din Univers.

    
   Diferența dintre viața de dinainte și de după nașterea copilului reiese într-o notă ironică din trendul "before vs after parenting pics" ("imagini înainte versus după parenting"), inițiat de Mike Julianelle pe Instagram și pe blogul său foarte popular de parenting.Toți tinerii puși pe chef care n-aveau nicio grijă au descoperit ce înseamnă să fii părinte. În imaginile selectate unii încă mai au puterea de a zâmbi, alții nici nu mai reușesc să țină ochii deschiși. Iată cum au ajuns 50 de oameni înainte și după ce a venit barza!


   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Vă propunem să vedeți și voi aceste capodopere fotografice.


   diez.md
    
  • julia122997
   De julia122997
   Herbee e o arătare fericită și se vede asta în toate imaginile pe care stăpâna și prietena sa, Talitha Girnus, le postează pe Instagram, spre deliciul a milioane de oameni. Ariciul trăiește în Germania, dar până acum a călătorit în mai multe țări și este pe cale să devină unul dintre cei mai cunoscuți "petfluenceri" de pe Instagram.

   Simpaticul animăluț are acum peste 1,5 milioane de admiratori pe rețeaua de socializare, grație posturilor amuzante în care este fotografiat de Talitha Girnus, din Wiesbaden.

   Talitha a mai avut un arici, pe care l-a numit Mr. Pokee, și care a murit anul acesta. De atunci, Herbee a rămas "titularul" contului de Instagram, iar fotografiile în care zâmbește fac senzație în toată lumea.El s-a plimbat până acum la Paris, pe vârful montan Tre Cime di Lavaredo din Italia, în Altaussee (Austria) și Geierlay (Germania).

   "Oameni uimitori din toată lumea sunt inspirați să ne urmărească aventurile, în special pentru că le place mesajul nostru: dincolo de toate chestiile serioase care se întâmplă în lume în fiecare zi, Pokee și acum Herbee sunt aici ca să le dea un motiv pentru a zâmbi și a rămâne optimiști", a scris Thalitha pe site-ul ei. 

   "Și dacă oamenii se întorc pe pagina noastră, vrem să le reamintim că nu trebuie să-și piardă încrederea, pentru că lumea e plină de magie și, în fond, nu-i un loc atât de rău", a mai scris ea.

   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Mai mult decât atât, unii dintre ei sunt chiar fericiți că, în sfârșit, a venit momentul ca cei mici sau mari să plece. Motivele sunt diverse: vor avea mai mult timp liber doar pentru ei, vor găti mai puțin și va fi mai multă liniște în casă!

   Unii părinți par exagerat de încântați când își pun copiii la autobuz sau când le fac bagajul pentru a pleca la colegiu. 

   Școala urmează să înceapă, așadar să o celebrăm așa cum se cuvine!

   eva.ro
  • julia122997
   De julia122997
   Bărbatul s-a decis să se fotografieze cu inelul chiar sub nasul iubitei sale, dar să facă în așa fel încât aceasta să nu observe. Zis și făcut!
   Până la urmă Edi și-a cerut iubita în căsătorie, dar ironic anume acest moment nu a fost fotografiat.
   ea.md
 •