Lanurile de floarea-soarelui, cucerite pe Instagramurile moldovencelor


  Vara e în plină culoare, copacii își plimbă ușor crengile verzi, iar lanurile meleagurilor noastre sunt mai falnice ca niciodată. La fel și floarea-soarelui – a înflorit pe câmpurile gospodarilor, cât și pe „Instagramul moldovenesc”.

rr-1.jpg

Și în acest an, vara a sărutat frumos pământurile noastre, dăruind viață și culoare la orice firișor de iarbă. 

2-6.jpg

Așă că, trecând pe alături, moldovencele s-au lăsat cucerite de lanurile doldoră de florile ce emană căldură și nu au ratat să se lase fotografiate în frumosul peisaj.

6-4.jpg

Instagramul a fost răscolit până s-au găsit cele mai deosebite și fierbinți imagini cu tematica floarea-soarelui, le-am selectat și vi le prezentăm și vouă, pentru a vă bucura ochii și sufletul.

8-3.jpg

11-2.jpg

112-1.jpg

17-1.jpg

16-1.jpg

zugo.md

Recenzie utilizator

Comentarii Recomandate

Nu sunt comentarii de afișatVizitator
Adaugi comentarii ca vizitator. Dacă ai un cont, te rog autentifică-te.
Adaugă un comentariu...

×   Alipit ca text avansat.   Alipește ca text simplu

  Doar 75 de zâmbete maxim sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.


 • Conținut similar

  • LupuCristinna
   De LupuCristinna
   În plus, acolo găsea oameni obişnuiţi care reuşiseră ceea ce ea doar visa: să slăbească. Poveştile lor o motivau şi acum a ajuns ea să îi motiveze pe alţii. 
   Tânăra a fost dependentă de ciocolată și de alte dulciuri, iar consumul excesiv de zahăr i-a triplat greutatea în doar doi ani. Purta haine XXL, iar acum are mărimea europeană 38. 
   Pentru asta a apelat la două măsuri simple:
   1. A petrecut mult timp pe Instagram, admirând şi informându-se de la oameni care deja slăbiseră;
   2. A înlocuit dulciurile cu bomboane mentolate; mai precis, de câte ori voia să mănânce ceva cu zahăr, lua o bomboană mentolată, dar cu puţine calorii;
   Acum Josephine face şi sport regulat şi a devenit o inspirație pentru alți oameni pe Instagram. Contul ei este urmărit de 139.000 de persoane.
   Pentru ziarul britanic The Sun, tânăra a declarat:
   „Foloseam Instagram-ul zilnic cu scopul de a găsi soluții și de a slăbi. Îmi plăcea să mă uit la poze cu oameni din totă lumea care au reușit să slăbească. Aceste fotografii mă motivau. Am început să văd ceea ce fac ca pe un stil de viață. Când simțeam că îmi vine să renunț, mă uitam pe Instagram și găseam din nou motivația de care aveam nevoie”.
   perfecte.ro
  • julia122997
   De julia122997
   „DGETS Chisinau, care ieri afirma ca e un singur caz cu peste cu viermi, vine și astăzi cu comunicat?”, scrie Chicu.
   Amintim că reprezentanții ANSA, ANSP, AAP și CNA au fost convocați de urgență în ședință la Președinție. Asta după ce o fostă directoare a grădiniței nr.177 din sectorul Ciocana, Chișinău, care, potrivit Președinției, a fost concediată pentru că a încercat să se opună modului în care Direcția educație Ciocana organizează achizițiile de produse alimentare pentru hrana copiilor în grădinițe, a ținut să bată alarma.
   Însă, fostul primar interimar Ruslan Codreanu scrie că fosta directoare a grădiniței nr.177 din sectorul Ciocana „a fost demisă din funcție din cauza plângerilor părinților, că tolera maltratarea copiilor și colectarea de bani”.
   Ulterior, direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău (DGETS) a venit cu noi detalii în cazul din grădinița nr.177 din sectorul Ciocana al capitalei, unde copiii ar fi fost hrăniți cu alimente alterate. Astfel, DGETS menționează că directoarea instituției preșcolare a fost demisă din motiv că micuții erau abuzați fizic și psihic de către cadrele didactice, iar în acest sens, a fost sesizată și Procuratura Generală.
   unimedia.info
  • julia122997
   De julia122997
   Instagram a fost îndelung criticată pentru faptul că este o platformă care facilitează fenomenul numit cyber-bullying, astfel încât luni, într-o postare pe blogul oficial al Instagram, şeful companiei, Adam Mosseri, a anunţat o nouă funcţie menită să protejeze mai bine utilizatorii.
   Astfel, cu ajutorul inteligenţei artificiale, Instagram va recunoaşte comentariile abuzive sau care au scopul de a răni persoane, notificând utilizatorii care vor să posteze astfel de remarci să ”reconsidere” acest lucru.
   Interesant este faptul că, în loc să şteargă automat comentariul, cei de la Instagram au introdus ideea unei conştiinţe automate în peisajul social media, care invită utilizatorii la reflecţie înainte de a posta un comentariu răutăcios ”la cald”.
   În continuare, cea mai bună practică de a elimina astfel de comentarii din mediul online rămâne verificarea şi clasificarea lor manuală. Instagram nu are momentan un plan de a automatiza ştergerea conţinutului abuziv sau restricţionarea conturilor care postează astfel de conţinut.
   Mosseri a anunţat şi introducerea unei ”noi modalităţi de a-ţi proteja contul de interacţiuni nedorite, numită ‘restrict’ - odată ce restricţionezi pe cineva, comentariile persoanei respective la postările tale vor fi vizibile numai acelei persoane. Persoanele restricţionate nu vor putea vedea dacă eşti activ pe Instagram sau dacă le-ai citit mesajul privat.”
   Persoanele care au fost restricţionate nu vor fi notificate despre acest lucru. Mosseri a recunoscut că platforma sa ”poate face mai mult pentru a preveni bullying-ul, o problemă complicată de faptul că persoanele tinere evită să blocheze sau să îşi reclame agresorii, deoarece acest lucru ar putea agrava situaţia, mai ales dacă cei doi interacţionează în viaţa reală.” 
   adevarul.ro
  • julia122997
   De julia122997
   #Terasa Bethesda (New York, USA)

   #Shaman Rock (Insula Olkhon, Rusia)

   #Podgoriile din Valea Elqui (Chile)

   #Palatul Nymphenburg (Munich, Germania)

   #Capela din King’s College, Universitatea din Aberdeen (Scoția, Marea Britanie)

   #Amfiteatrul Roman (Plovdiv, Bulgaria)

   #Avertizarea de munți din National Park (New South Wales, Australia)

   #Căruța din piatră de la Templul Vittala (Karnataka, India)

   diez.md
  • julia122997
   De julia122997
   Cum au surprins internauții eclipsa de lună vedeți mai jos:

   Pe lângă internauții din Moldova, eclipsa de lună a fost urmărită de oamenii de pe întreg globul pământesc. Vedeți mai jos cum s-a văzut fenomenul pe Instagram în diferite colțuri ale lumii.   diez.md
 •